Miért keserű egyes fogpiszkáló, a műanyag hengeralakú dobozos? Mérgezett?
A lepontozóknak: Azért kapott az első kettőben ilyen választ a kérdező, mert a kérdése ennyit ér. Nem többet. Beteg elmének kell lenni ahhoz, hogy valaki azt feltételezze, hogy mérgezett a fogpiszkáló.
Én ugyan soha nem találkoztam keserűvel, de előfordulhat. A fogvájó egy élő anyag, fa. A feldolgozás során nagy gondossággal járnak el, de a növényt életében is érhették különféle hatások, s a feldolgozás során is.
Egyébként így készül: [link]
Fában lévő keseű anyag lehet mérgező,tehát a kédés egyáltalán nem ,,beteg".
Ezen kívül pedig,a polcokon ott sorakoznak a mérgező élelmiszerek,ezét csak ismételni tudom,hogy a kédés egyáltalán nem beteg!!!!
Nem, nem sorakoznak ott a mérgező anyagok az élelmiszerpolcokon. A fogvájó gyártásához használt fa anyaga természetesen nem mérgező.
És kedves kérdező a mérgező tulajdonságú vagy mérgezővé tett dolog két külön kategória.
Mérgezett: szándékosan utólag hozzáadott méreganyag.
Fenntartom a véleményemet.
Bizony,sorakoznak a polcokon,a legkisebbeket sem kímélik. Rengeteg ilyen mérgezett élelmiszernek látszó tágy van a boltokban,a kenyé is már biológiai fegyvernek számít,annyi vegyszer van benne.
Itt a sok közül,egy ,,bio" bébiétel! Tehát a kérdésem valós alapokra épül.
Ha beírod a keresőbe,számtalan ilyet találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!