Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rosszat vagy jót jelent ez az...

Rosszat vagy jót jelent ez az idézet?

Figyelt kérdés

Uralod, ha elengeded! Eléred, ha nem kergeted! Tiéd, ha már nem akarod! Megtalál, ha nem kutatod!

Ezt egy lány küldte nekem, majdenm 1 éve ismerkedtünk meg, azóta lett volna 3 talink, egy se jött össze eddig, utúlag összevesztünk valamin, írtam neki ő alig írt vissza. De egyszerűen nem tudom elengedni, és ezt az idézetet küldte nekem. Mit jelenthet ez?

Ez komoly dolog, kérlek benneteket segítsetek, ne gúnyolódjatok. :)

2016. jan. 18. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, egyrészt komolytalan a csaj, másrészt végig csak szórakozott veled - a leírtak alapján. Keress inkább mást, ne agyalj már ezen, nem éri meg. Sok sikert! :)
2016. jan. 21. 21:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, már a 2. "nem'sikerült'találkozónál" hagyni kellett volna az egészet! :)
2016. jan. 21. 22:49
 13/14 Girgoy ***** válasza:
Hát az új információk fényében méginkább azt mondanám: ez a csaj nem igazán akart se Veled ismerkedni. Nem elmenni egy találkozóra úgy hogy nem szólok oda, hogy bocs, nem megy, a másik meg még utazott is nem keveset, utána meg letagadni, hoyy meg volt lebeszélve: nehéz ennél bunkóbb dolgot elképzelni, ez még nem randinál, hanem bármilyen emberek közötti tlaálkozásnál is vérlázító kategóriába sorolnám! Ilyet egyszerűen normális ember nem csinál egy másik emberrel. Beleiilik ez az idézetes lerázás is a személyiségébe. Nem a Te hibád, keress egy normálisabb lányt, meglásd, valakivel sokkal jobban, örömtelibben lehet majd haladni, aki talán tisztában van alapvető viselkedési normákkal is. Sok sikert!
2016. jan. 22. 13:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Igazad van, még október november körül nagyon mondogatta hogy jó lenne már talizni meg minden. Dehát sajnos vannak ilyen emberek mint én, hogy későn kapnak észbe csak szórakoznak az emberrel. Lehet más is hitt volna neki a helyemben nem tudom. :) Legalább most jó hulyének néz, dehát ez van. :)

Csak egy próba volt ez az internetes ismerkedés, amugy nem nagyon találok senkit, aki kedvelne. Lehet megfogadom, nem keresem, majd egyszer váratlanul jön valaki, csak kérdés mennyi időt kell várni. :)

2016. jan. 22. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!