Én meg szeretném idézni Sebastian Michaelis-t mint démont, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de több oldalon is olvastam a démon idézésről és kíváncsi vagyok hogy őt is meg lehet -e idézni. Ha igen annak nagyon örülnék *-*2016. jan. 15. 23:08
1/10 vatafak válasza:
itt a baj már nem kicsi....szakemberhez fordultál már?
2/10 anonim válasza:
:D Ez nagyon jó :) Ha rájössz hogy lehet kitalált figurákat valóságossá tenni, szólj :)
6/10 anonim válasza:
Épelméjűnek érzed magad? Szólj, keresek neked egy agykurkászt...
7/10 anonim válasza:
Mostmár tényleg nagyon érdekel, mi lenne az, amiért a lelked is odaadnád neki. Ezt az egyet elmondhatnád.
8/10 anonim válasza:
Ha elárulod mi a célod vele,én is elárulok egy titkot a megidézéssel kapcsolatban!
9/10 anonim válasza:
Engem is vonjatok bele az idézésbe! Most egy fagyiért a lelkemet tudnám adni!!!
10/10 anonim válasza:
Kedves Felhasználó!
Szíves elnézésed kérem, de szeretnélek tájékoztatni, hogy két ifjú hölgy már idő előtt megidézett 300 évre előremenőleg. Az ő parancsukra írtam előre a kommentet(Yes my ladies!).
Üdvözlettel: Sebastian Michaelis,a pokoli komornyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!