Mennyi időbe telik betörni egy bakancsot?
Figyelt kérdés
Egy hete vettem egy Steel bakancsot és amíg nem sétáltam benne sokat, elég kényelmes volt, viszont egyszer elmentem benne suliba(picit messze van tőlünk) és a lábam vízhólyagos lett a nap végére. Azóta(két napja) nem volt rajtam. Már kezd eltűnni a vízhólyag a lábamról, de félek ha megint felveszem akkor ugyan olyan lesz. Mennyi ideig kell hordani hogy betörjön? Nem lehet valamit csinálni vele, hogy a lábamat ne törje fel?2016. jan. 13. 21:15
1/3 anonim válasza:
2-3 nap az átlag, de ez persze bakancstól is függ.
Volt olyan cipőm, amit 3 hétig hordtam, hogy kényelmesre járjam, de sikerült, és van olyan cipőm, amit már aznap hordtam kényelmesen, de az átlag 2-3 nap.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2016. jan. 14. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!