OurMine Ez milyen hacker csoport? Több lenn
Figyelt kérdés
Markiplier csatornáján van fenn egy videó mi szerint az "OurMine" hackercsoport feltörte a csatornájat ez csak egy szimpla videó semmi érdekes azt szeretném kérdezni hogy ha valaki tud valamit erről a csoportról akkor egy kicsit részletesebben leírná nekem? Egyeltalán nem tudok semmit eddig azt sem tudtam hogy léteznek viszont Markiplier a kedvenc videósom és azért szerintem egyik rajongó sem kívánja hogy ez történjen vele
Mark amúgy angol srác 11 millió feliratkozóval
és nagyon ász fej :3
Olvasgattam a kommenteket de semmi érdemlegeset nem írtak
2016. jan. 12. 17:09
1/3 anonim válasza:
hát mit mondjak szerintem most felhagyták a dolgot de egyépként ja mindent meg hackeltek paypal meg ilyesmi
2/3 anonim válasza:
Ő a kedvenced, de még a nemzetiségét sem tudod jól. ggwp
3/3 A kérdező kommentje:
Angolul beszél csak a rend kedvéért tudom hogy nem onnan származik ne nézz hülyének 😂
2016. febr. 11. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!