Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem merek elaludni, mit megyek?

Nem merek elaludni, mit megyek?

Figyelt kérdés
Amiota megnéztem egy ilyen "sleep paralysis" videot Youtubon , hogy mik történhetnek egyszerüen nemtudok elaludni. Sötét is van 5p ként checckolom nincs e valami szóval meg is bantam , hogy megnéztem..mit kezdjek most ezzel ?

2016. jan. 11. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rá
2016. jan. 11. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz "sleep paralysis" alatt? Alvásparalízisre, amikor rosszakat álmodsz?
2016. jan. 11. 23:23
 3/5 Spilerke ***** válasza:
Nem valószínű, hogy alvási paralízised lesz ma éjjel, szóval nyugodtan aludhatsz. De egyébként az alvás paralízis csak pár másodpercig tart, és nem lesz tőle különösebb bajod. Nekem is volt, de akkor én semmit sem tudtam erről a dolgokról, szóval nagyon megijedtem. Csak később kerestem róla a neten, és megnyugodtam, hogy nem fogok lebénulni és senki nem ül a mellkasomon. Na, jóéjt! :D
2016. jan. 11. 23:25
 4/5 Spilerke ***** válasza:
2-nek: [link]
2016. jan. 11. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Senki nem fog bekapni. Ne aggódj. Én meg nem tudom kikapcsolni az agyam.
2016. jan. 11. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!