Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Az álmomban valami miatt som embert felvettek egy "kivégzendők" című papírra es hat en is köztuk voltam. Először máglya halálra ítéltek majd le akartak fejezni amit megúsztam a barátaimmal együtt és ezután megszöktünk onnam. Maj jött egy nő aki azt mondta hogy Isten küldte és és átnyújtott egy papírtekercset amire a kivégzendő nevek voltak rairva es azt mondta hogy mentsuk meg az embereket. Többet is megmentettunk de egyre emlekszek pontosan: egy kocsiban ülo hazaspart mentettúnk meg egy nagy kígyótól aki azt a part akadta megölni. Bocsi az irasért:telorol irtam.

2016. jan. 10. 20:57
 1/3 anonim válasza:
"Isten, kígyó" Valami Bibliával kapcsolatos cucc lehet.
2016. jan. 10. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Az álmod bűntudatra épül,de úgy hiszed,cselekedetekkel megmenekülhetsz a büntetéstől.Egy ilyen cselekedet volt mások megmentése.

Vigyázz!Aki bűntudatra ébreszt,és nem hirdet kegyelmet,az a zsebedben kotorászik!Trükkös tolvaj.Lelkészek,és papok is trükköznek ilyennel.

2016. jan. 11. 07:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat!Ha van valikenek még gondolata az irhat még.
2016. jan. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!