Miért éljek? Válaszokat kérek. Lent megtaláljátok a többit
16 évesen még elég fiatal vagy ahhoz hogy leírd magadat, mert egyedül vagy. Az, a fickóddal már nem vagytok együtt nem jelent semmit. Nem egy 30 éves házasság volt 3 gyerekkel, hanem egy tini szerelem. Tudom, te most azt mondod, de de de de neked ő volt a nagy Ő. Minden tini ezt mondja, de hidd el, 1 év múlva már le sem fogod sz arni, 2 év múlva már a nevére sem emlékszel majd pontosan.
És te nem akarsz meghalni. Ha megakarnál, akkor megölnéd magadat. De te ide írogatsz, mert élni akarsz!!! Csak most úgy érzed mindennek vége. Nekem ilyen idős koromban rengeteg haverom volt és, hidd láttam, szinte minden korodbeli átesik ezen.
És azért, mert a szüleid pont nem engedtek el az esti buliba, nem jelenti azt, hogy nem szeretnek. Elképzelni sem tudod azt a rettenetes fájdalmat, amit édesanyád és édesapád érezne ha megölnéd magadat. Ismertem olyat, aki megtette, láttam mi lett a családjával. Ne akard tudni!
Annyira, de annyira k urvára fiatal vagy még ahhoz, hogy kijelentsd, hogy számodra nincs remény. De van!
Ne rinyáj! Ne siránkozz! Állj a sarkadra és b asszál oda! Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!