Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért éljek? Válaszokat...

Miért éljek? Válaszokat kérek. Lent megtaláljátok a többit

Figyelt kérdés
semmi értelme nincs az életemnek.. Megakarok halni... A szerelmemet 2 hónapja elveszítettem és azóta vagyok ilyen.. Soha sincs semmihez kedvem.. Tudom hogy senki sem szeret engem, senkinek nem vagyok fontos.. Akkor miért éljek?? Nem tudok boldog lenni.. Egy élő halott vagyok.. Barátaim nincsenek... Senkim nincsen.. Megakarok halni.. Tudtok olyat amivel első próbálkozásra sikerrel járok és meghalok?

2016. jan. 8. 17:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

16 évesen még elég fiatal vagy ahhoz hogy leírd magadat, mert egyedül vagy. Az, a fickóddal már nem vagytok együtt nem jelent semmit. Nem egy 30 éves házasság volt 3 gyerekkel, hanem egy tini szerelem. Tudom, te most azt mondod, de de de de neked ő volt a nagy Ő. Minden tini ezt mondja, de hidd el, 1 év múlva már le sem fogod sz arni, 2 év múlva már a nevére sem emlékszel majd pontosan.

És te nem akarsz meghalni. Ha megakarnál, akkor megölnéd magadat. De te ide írogatsz, mert élni akarsz!!! Csak most úgy érzed mindennek vége. Nekem ilyen idős koromban rengeteg haverom volt és, hidd láttam, szinte minden korodbeli átesik ezen.

És azért, mert a szüleid pont nem engedtek el az esti buliba, nem jelenti azt, hogy nem szeretnek. Elképzelni sem tudod azt a rettenetes fájdalmat, amit édesanyád és édesapád érezne ha megölnéd magadat. Ismertem olyat, aki megtette, láttam mi lett a családjával. Ne akard tudni!

Annyira, de annyira k urvára fiatal vagy még ahhoz, hogy kijelentsd, hogy számodra nincs remény. De van!

Ne rinyáj! Ne siránkozz! Állj a sarkadra és b asszál oda! Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!

2016. jan. 9. 00:58
 12/12 A kérdező kommentje:
hu.. Ez szép és jó amit itt leírtál nekem, csak itt nem csak a szerelemről van szó... Vagyis igazából arról, de mára teljesen szétestem. Depressziós vagyok, nem tudok normálisan gondolkozni stb. Igen, már nincsenek bennem remények.. És igen megakarok halni és azért írtam ide hogy hátha tudd valaki segíteni hogy mivel tudnám könnyen megölni magam mert nekem semmi ötletem nincs.. Lehet hogy a szüleim szenvednének a halálom miatt, de nem tudják hogy én mit érzek, meg igazából az engem nem érdekel hogy mi lesz a halálom után. A fő célom most az hogy meghaljak..
2016. jan. 9. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!