Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki?

Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne nekem egy kis gondom/kérdésem! El is kezdem.

Jelen pillanatban van nekem egy üzletvezetői és egy vendéglátói (szakács,pincér) szakképesítésem,érettségim, egy közvédelmi diplomám, megy 3 nyelvvizsgám (emelt fokú Angol,közép fokú Német,egy emelt fokú Spanyol).

A helyzet a következő én 3 évig kint dolgoztam Spanyolországban mint Hotel igazgató én a hotelnek a konyháján is sokat dolgoztam. Anyagilag rohadt jól megszedtem magamat. Nem rég jött nekem egy telefon egy Los Angeles-i hotel tulajtól, hogy: röviden tömören vezessem én a hotelt!

Én azt mondtam neki vissza hívom a válasszal.

Van nekem egy barátnőm aki már Spanyolországban is volt kint velem. Jóval több fizetést ajánlottak fel mint Spanyolban és ott sem kerestem rosszul. Neki még nem mondtam, hogy ezt ajánlották fel nekem. Valakinek hasonló helyzet vagy ugyan ilyen? Hogy mondjam el neki?

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. jan. 8. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Kamu. Egy hotel vezető ezt simán megoldaná.
2016. jan. 8. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha adományozni támad kedved, szívesen fogadom.
2016. jan. 8. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ember, jó képességű 8 általánost végzett segédmunkás szintjén fogalmazol. Csak azt nem értem mi a jó neked abban, hogy ezt a kérdést kiírtad ide.
2016. jan. 9. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!