Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy animézek?
22 éves vagyok, animézek és senkit nem izgat körülöttem.
Nem tudom miért kell ezt felfújni. Sok animét kifejezetten felnőtt közönségnek szánnak. Lehet, hogy 'rajzolt', de a nyugati stílusú rajzfilmektől teljesen eltér. Míg azokat elsősorban gyerekeknek csinálják, az animék célközönsége, úgy mint a filmeké, kisgyerekektől felnőttekig húzódik.
A gond legfeljebb abból adódhat, hogy mennyi időt szánsz erre és milyen mértékben hagyod, hogy ez befolyásolja az életed. Amíg csak hobbi és nem ez tölti ki a mindennapjaid, addig semmi baj nincs vele.
Nem írtad, hogy hány éves vagy, de a kérdésből ítélve még viszonylag fiatal lehetsz, így duplán nem értem, mitől kell félned. Az ilyen dolgok ellenzése általában csak ezek nem ismeréséből/az ismeretlen elítéléséből erednek. Szerintem ne mondd meg, csak titkolózás nélkül folytasd a nézésüket és ha feltűnik nekik és bármi bajuk lenne vele, magyarázd el nekik a különbséget.
Mondd azt, hogy leszbikus vagy. Aztán mikor nagyon megijednek, "Csak vicceltem, igazából animéket nézek."
Szerintem még örülni is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!