Mivel vagjak vissza?
Figyelt kérdés
Az osztalyban tortent egy kis incidens. (most nem akarom reszletezni.tuzzel hapcsolatos,megegett a fal.) mindenki azt hiszi hogy en csinaltam es csufolnak hogy piromanias vok. Az a csufnevem hogy piroman. kozben ok gyujtogatjak a dezodort es nem tudom hogy mivel csufoljam oket vissza. Szerintetek milyen nagyon durva csufnevet talaljak ki nekik? (fiuk).2010. márc. 25. 18:00
2/2 anonim válasza:
volt valami közöd hozzá? mert ha nem,akkor "véletlenül" szólhatsz az igazgatónak/osztályfőnöknek,hogy ez és ez volt... és elmeséled h ezért téged piszkálnak.. utána már nem lesz kedvük ;) (nálam is így volt,és ez nem árulkodás-nekem azt mondta az igazgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!