Hogy vágjak vissza neki?
Figyelt kérdés
Az egyik "bnőm" folyton bunkó velem,mikor én nem ártottam neki semmit,egyszer nem beszélhettem egy dologról,azért megsértődött és hónapok óta csak a képmutatás megy,az osztályba megaláz,lekezelően beszél velem.Mit tegyek,hogyan vágjak vissza hogy egyszer és mindenkorra fogja be.Megutáltam sajnos..de az o.társaim mellettem állnak nem szeretik őt.Hogyan leckéztessem meg,vágjak vissza,ha sokszor nem a szemembe mondja hanem úgy hallom vissza?L/182009. dec. 20. 12:25
1/4 anonim válasza:
közösítsétek ki , ne figyeljetek arra amit mond, a legrosszabb dolog , ha szarnak a fejedre.
2/4 anonim válasza:
apróbb "kedvességek". mikor elmész mellette, pont a feje felett lesz az üveged, fejtetőn és kupak nélkül. ekkora véletlent :D
ne beszélj vele. a beszólásaira szólj vissza, de amit ő mond utána már ne figyelj. hülyeséggel is lekezelheted:
-van vmi a fogadon
-jó a felsőd (hol túrtad)
-tetszik a cipőd (a szomszéd pisti bá-nak)
zárójeles nélkül is mondhatod, akkor is összezavarodik :D
4/4 anonim válasza:
Az előttem szólónak teljesen igaza van=) am én is ilyen helyzetben vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!