Mi az, ami az embert ki tudja kapcsolni a valóságból egy kicsit, hogy nyugalommal töltse el, ne gondolkodjon. és kicsit betompítsa? És, ami nem nyugtató. Nem gyógyszer, sem fű. (sem könyv) kérlek, aki tud választ, segítsen!
Nekem például a természetben való kirándulás vált be. Erdőfördő fogalommal itt írnak róla:
Például imádom a Bakonyt.
A másik, ami ilyen téli napokban aktuálisabb a kirándulásnál, ha azt csinálok otthon amihez éppen kedvem van. Például tegnap egész éjjel e-maileztem egy csinos lánnyal, közös érdeklődésről. Reggelre nem hogy fáradt nem voltam hanem frissnek és kiegyensúlyozottnak éreztem magam.
Első vagyok és nem akarok erőszakos lenni, de a zene pont olyan, mint a kívánságod: kikapcsolja az elmét, megnyugtat.
Természetesen nem elsősorban rockzenére gondoltam (de akár még az is lehet), de vannak kifejezettem meditációs zenék is.
Embere válogatja, ki mire tud kikapcsolni: van aki egy Bach-ra, van, aki meditációs zenére, van, aki könnyűzenére, van, aki operára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!