Ha belehal legalább eggyel kevesebb munkanélküli tróger lesz az országban.
Addig pedig menő csaj lesz, mer' ő cigizik. Gondolom bárkit le is pippantana egy whiskykóláért.
Utolsó te beteg vagy..:))
Egyáltalán nem menőzésből csinálom vagy ilyesmi..
"Egyáltalán nem menőzésből csinálom vagy ilyesmi.."
Nem hát, hanem miért? Anyukád kért rá?
Egyszerűen megnyugtat..
Lehet neked gusztustalan amiben teljesen igazad van és tudom hogy mennyire káros.
Na meg ha menőzésből csinálnám akkor valószínűleg elmondanám valakinek vagy ilyesmi..
De mivel hogy szinte senki se tud róla így szerintem elhiheted hogy nem azért csinálom!:)
En is cigiztem...Megtudtak a szuleim es telebeszeltek a fejemet mindenfelevel aztan meg mindig volt ra igenyem s ezt szuleim valahol ertettek mert ok is cigiznek. Aztan vettek nekem egy elektromosat most azt szivom...Azt mondjak kevesbe karos.
14f
Szerintem gáz, arról nem is beszélve, hogy káros és elég szánalmas...
Mégis miért kéne neked 13 évesen 'megnyugodnod'? ennyi idősen a legnagyobb bajom az volt, hogy a krumplipürét széltében, vagy hosszában csíkozzam be a villával, meg, hogy mikor lesz már kész a kakaóm...
25 évesen már tüdőrákkal a koporsódban úgyis mindegy lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!