Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti játszatok counter strike...

Ti játszatok counter strike 1.6-al még újévkor is? Mert látom gametrackeren, hogy sokan cs-nek. (ha nincs semmi én is fogok, ám)

Figyelt kérdés

2015. dec. 31. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Játszok bizony, a kedvenc játékon
2015. dec. 31. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:

:D én picit ujévezzek, utálom a petárdát. De cszek.

még jöhetnek vszok!

2015. dec. 31. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell petárdázni, nem arról szól a szilveszter. Én is CS-ztem ma, és lehet holnap is fogok, de van 1 határ Ha már újév és szilveszter, akkor nem ülök a gép előtt egész nap, főleg nem éjfélkor.

Sokan CS-znek, és nyilván sokan játszanak MMORPG játékokkal is; mert a gyerekek, és az egyedülállók/szinglik nem fognak elmenni egyedül bulizni.

2015. dec. 31. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Játszottam
2016. jan. 1. 03:36
 5/6 anonim ***** válasza:

En is csztem.

Amugy nagyon birom hogy mar tobb mint 10 eves jatek es meg sok 100 ezren jatszak vilagszerte, remelem az en gyerekeim is jatszhatnak vele

2016. jan. 3. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:

én most is azt játszom

nem akar valaki játszani?

2016. jan. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!