Sokan mondják, hogy szép vagyok, olyan amerikai falytából. Én tényleg hasonlítok az amerikaiakra és nem tudom honnan származnak a szüleim . Mit tegyek?
'falyta'. az.
nem, nem vagy 'amerikai'. trollcsira vagy, nyilvan nem kamu, hogy anyukad se emlekszik hogy 5-6 eve (mivel kb. 8 eves lehetsz a kerdes szinvonala alapjan), tehat 5-6 eve kivel csinalt gyereket...
Ott kezdődik, hogy ha valamelyik népre nem lehet mondani, hogy egységes antropológiailag, az az amerikai, hiszen a(z) (fehér) amerikaiak európai népek keveredése nyomán ilyenek, tehát nagyon sokfélék.
Anyukád sem tudja, hogy honnét számrazik az az ember, akitől gyereke született? Vagy csak nem szeretne róla beszélni... Annyit tudsz tenni, hogy megkérdezed. Ha nem ad pontos választ, terel, akkor hagyd, nem akar erről beszélni.
Édes jó istenem! Még ja csak az egy jé nem fályna (sic!) olyan nagyon, ez az egész az első betűtől az utolsóig akkora butaság, hogy elképzelni sem lehet.
Kérdezd meg a még meg sem született tesódat. Az lesz a legjobb. De ne itt!
Sokan mondják, hogy szép vagy, olyan amerikai falytából?
Vagyis egy hájas kifestett disznó vagy néhány számmal kisebb ruhákban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!