Mi jellemző a nyilas csillagjegyűekre?
Én is nyilas vagyok, de nem hiszem, hogy annyira függne ettől a személyiségem. De azért leírom. (:
Makacs, büszke, meggondolatlan, érzékeny (egy picit talán túlságosan is), nem lehet könnyen kihozni a sodromból.
Most csak ennyi jutott eszembe. (:
Nem hiszem, hogy "tipikus nyilas" vagyok.
imádjuk a szabadságot,nem szeretjük ha valamiben be akarnak korlátozni minket. Szenvedéllyel tudunk szeretni,illetve kiállni az igazunk mellett. Szeretünk mindig uj dolgokat tanulni,nekünk a leghosszabb a névjegykártyánk...:D
Kutyarajongó vagyok személy szerint,szeretma természetet,nem birok egy napnál tovább a 4 fal közt lenni.Mindig mehetnékem van.Ha csak a bevásárlókp-ig,akkor odáig,de nembirokk egy helybe ülni( most vizsgaidőszak kész halál volt!!)
Nem vagyunk tul hűségesek,imádunk flörtölni,de ha szerelmesek leszünk akkor tudunk hűek lenni.Viszont nem örökre!! Ez fontos.Egy Nyilas sosem fog az oltár elé cipelni,szeretünk mindig hagyni 1 kiskaput szóval érted...de ha megadod a kellő szabadságot nekünk,nem akarunk majd elmenni!
Egy nyilas lány :)
én is nyilas vagyok, és rám a következők igazak :
becsületes
nyílt
érzékeny
lobbanékony
önfejű
makacs
nem túl kitartó
a saját igazát mindig megvédi
nagyszájú
odaadó
nem bosszúálló
könnyen barátkozó, de ha valakivel összeveszek, és tudom h nekem van igazam,akkor nem kérek bocsánatot ( néha hajlamos vagyok arra h engedjek)
párkapcsolatban odaadó, eleinte nem szivesen mutat ki érzelmeket
vidám
optimista
:) nagyjából ennyi.
én is nyilas vagyok.. elég megmagyarázhatatlan:
türelmes mégis türelmetlen
önző mégis önzetlen
zárkózott mégis nyitott
barátságos mégis flegma
talpraesett olykor mégis elesett
megesik a szívem másokon
párkapcsolatban odaadó és nagyon szerető
és talán a 3 legrosszabb tulajdonságom ami miatt sokan kihasználnak sajnos:
nagyszívű, HIHETETLENÜL toleráns más emberekkel szemben, és még mások hibái miatt is én érzem magam rosszul
Utolsó válaszoló mintha rólam írtál volna !
23/nyilas lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!