Mit tegyek? Nem tetszik amit kaptam karácsonyra
Figyelt kérdés
Nem tetszik, egyrész mert eddig mindig nagyon drága ajándékot kaptam, másrészt meg ronda.Kaptam egy cipőt és egy nadrágot, undorító rondaság.Ez elrontotta az egész karácsonyomat.2015. dec. 25. 08:29
2/8 anonim válasza:
Add másoknak. Ilyennel meg ne lepjenek meg senki. Remélem nem a következő bosszún jár a fejed....mellesleg ez is érhet több 10.000 ft-ot. Bár nem ez a karácsony lényege. Te mit vettél/adtál?
3/8 A kérdező kommentje:
Vettem az őseimnek 1 új tv-t. Én meg ezt kapom.
2015. dec. 25. 08:59
5/8 anonim válasza:
"egyrész mert eddig mindig nagyon drága ajándékot kaptam"
Mi lett a karácsonyból...
6/8 anonim válasza:
Nekünk volt annyi eszünk hogy megbeszéltük senki nem vesz senkinek semmit, hanem abból a pénzből mindenki megveszi magának ami kell neki.
7/8 szántóvető válasza:
vagyis nem elég drága az ajándék az a baj.mert a ruha valószínűleg becserélhető egy jobbra/drágábbra.
hát így jártál,boldog karit.
8/8 anonim válasza:
Örülj neki hogy kaptál valamit.Nem mindenki engedheti meg magának hogy pl.egy cipőt vegyen karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!