Eomantikus animék, amiben összejönnek a főszereplők?
Ookami Shoujo to Kuro Ouji (ezt imádtam :D)
Itazura na Kiss (nem tudom, hogy tetszeni fog-e a grafikája, kicsit régies, de teljesen elviselhető)
Tonari no Kaibutsu-kun (ezt ideírtam, bocsi már elfelejtettem, hogy összejönnek-e, de én nagyon szerettem)
Kamisama Hajimemashita (ezt nagyon szerettem, nem lesznek egy pár, de többször is van benne csók + teljesen egyértelmű, hogy szeretik egymást)
Otome Youkai Zakuro (ebbe nem hivatalosan jönnek össze, de lesz csók... nem tudom hogy jó-e neked, nézd meg :D)
Kyoukai no Kanata (ez elég jó)
Bokura ga Ita (elég ,,szomorkás" a hangulata, de inkább talán a ,,depressziós" szót lehetne rá használni... ettől eltekintve nagyon szép anime, a vége is elég jó lett, már az elég korai részekben összejönnek)
Sankarea (engem megfogott a történet, érdekes :D a végén jönnek össze, de folyamatosan ,,együtt" vannak :D)
Ezeket mind ajánlom, nagyon szerettem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!