Valaki írna nekem olyan anime címeke aminek a története arról szól hogy a főszereplők összejönnek de nem az utolsó rész legvégén hanem lehetőleg az eleje, esetleg közepe fele?
Láttam már párat de szeretnék még nézni és nem találok többet. Ilyen volt pl. a golden time és a say "i love you" is amiket rettenetesen szerettem mert pontt arról szólt amit szerettem volna de nem találok több ilyet. Ha valaki tudna ilyet írni azt nagyon megköszönném.
Ui.:Még azt se bánnám ha lespoilereznétek hányadik részben jönnek össze mert ezt álltalában a történetleírásban nem írják de én nagyon kiváncsi lennék rá már mielőtt megnézem.
Nem tudom láttad e, de Ore Monogatari! :)
Itt az első vagy második részben jönnek össze, pontosan nem tudom, de én nagyon szeretem ^^
Csak néhány részt láttam belőle össze-vissza, de ha jól tudom, a Lovely Complex ilyen.
A Hana yori dango doramajában (japán feldolgozás) is ez a helyzet, de az anime változatban nem tudom, hogy ez miképp van, remélhetőleg hasonlóan.
(Itt van még 2 anime, amiben nem a végén jönnek össze, de gondolom, nem ilyenekre gondoltál...: NANA; Sword art online)
Inuyasha: a negyedik reszben talan mar ereznek egymas irant valamit, csak makacs szamarak es nem valjak be egymasnak az erzelmeiket. Egyutt vannak es meg barataik is lesznek, de csak kozos a celjuk. Kagomenek udvarloja akad, ki bevalja nagyon nyiltan az erzeseit, de Kagome Inuyashat valasztja, de elmondani persze nem mondja....
Nem meselem el az egeszet ,nezd meg! Sok a vicc, a veszekedes, a szomorusag, a harc , az eletveszely, es az IZGALOM. Ezt az animet ajanlom, mert nekem nagyon tetszett, bar nem a kedvencen.
A SAO egy túl hypolt fos. de válasz a kérdésedre:
Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers 9. rész ha jól emlékszek rá
Maoyuu Maou Yuusha elje de "megállapodosás" miatt
Toradora vége fele
Tonari no Kaibutsu-kun ennél már nem tudom
Hajime no Ippo évedok itt azt hiszem 2. évad de itt inkább a boxról van szó főleg de érdemes megnézni
Charlotte tavaszi vagy nyári szezonos volt itt a vége fel jöttek össze
Ennyi jutott eszembe remélem segítettem.
Hát én ezeket néztem meg és nagyon jók :
Zero no Tsukaima ( nagyon sok csók van benne 10-10 imádom)
Itesura na Kiss (ez is príma sok poénal)
Kaichou wa Maid-sama (bár itt a mondhatni a végén jönnek össze , de ahogy kialakul az a leginkább érdekes . Nekem nagyon bejönn az hogy a pasi bánik a csajal)
Toradora ( ennek is a vége felé vannak az izgis dolgok de ez is meg állja a helyét , bár nekem a vége nagyon összecsapott de azon kivün jó)
Golden Time ( ez is jó , már az elején összejönnek modhatni. Nagyon nagy csavarok és történések vannak benne de a vége jó)
Sword Art Online ( bár még nem láttam de youtube-n láttod videók alapján nagyon király.)
Kamisama Hajimemastha ( ezt most nézzem és imádom egyszerűen fantasztikus... itt is alakulnak a dolgok . Mind a ketten szerelmesek lesznek egymásba de még nincsen olyan igazi lavur- felhő , de megnyugtatlak mert már készétik a következő évadot amiben bisztos hogy lesz valami köztük. Nagyon jó nézd csak meg )
Azért leírom neked hogy még melyik romantikus animét akarom megnézni aztán böngész :D
- say "i love you"
Kou x Futaba
Akagami No Shirayukihime
Ookami Shoujo To Kuro Ouji
Yamada-kun to 7-nin no Majo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!