Szerintetek mit kellene tennem/csinálnom? Többi lent.
Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, ő 20 és 24. Februárban meghalt az anyukája, viszont van egy 7éves kisöccse és egy 18éves öccse is akiről nekik kell gondoskodniuk. Az apja meg kb leszarja az egészet. . Az apja 1x megütötte amikor ott voltam, és odaáltam,hogy még1x meg ne merje ütni, ami neki nem tetszett, mert elhordott mindennek a családommal együtt, holott nem is ismeri őket És ebből lett egy kisebb összezörrenés. Jelzem, semmi verekedés, csak szóval megvédtem magamat. Azóta nehézre fordult a kapcsolatunk a párommal, bár eddig se volt egyszerű, de az apja választás elé állitotta,hogy vagy a családja vagy én.. Nagyon szeretjük egymást, de nem tudja,hogy mi tévő legyen. Én ugy érzem,hogy a kapcsolatunk igazi. Viszont a kisöccsét se akarja arra a sok marhára hagyni. És nagyon félek,hogy elveszitem.. Voltam azóta beszélni az apjával,hogy bocsánatot kérjek, holott igazábol nem is nekem kellene, de hát csak nekem kell engedni.. de nem nagyon áll el a döntésétől. Nem akarom elvesziteni. .:(2015. dec. 18. 22:22
1/1 anonim válasza:
szia! szerintem kérj te bocsánatot,ha nem te vagy a hibás akkkor is, így legalább lenyugszanak a kedélyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!