Csak en nem ertem a ferfiakat? 22L
Figyelt kérdés
egy szorakozohelyen megismerkedtem egy fiuval ,s felvitt maganal,nem akartam vele lefekudni,allandoan fogdosott ,megis megtortent,mert hagytam magam.Eleg sokat ittam az a baj,s mondta hogy hazavisz maganal hogy aludjunk. Megtortent a dolog,aztan megadta telefonszamat ,en is az enyemet,bejelolt facebookon.Aztan reggel mikor elmentem ,hazaertem probaltam kikeresni facebookon,s lattam hogy letiltott,mert mas facebookjarol meg tudtam nezni.Arra emlekszek vissza hogy mielott elmentem,,megkerdezte tolem megegyszer hogy 2od eves aszisztensin vagyok,s mondtam hogy igen.Vannakkozos ismeroseink. most attol felek hogy fog beszelni rolam az ismeroseimnek ,szerintetek? nem azert irtam a kerdesemet hogy kioktasson valaki es eliteljen amiert ilyet tettem. Koszonom a valaszokat!2015. dec. 18. 18:24
1/6 anonim válasza:
22 éves vagy, most már nem baj annyira. A probléma az, amikor ugyanilyen kérdéseket 13 évesek írnak ki. Akkor kapok frászt. Amúgy nem értem a fő kérdést, hogy ez, hogy kapcsolódik magához a nemhez. Meg persze a sztorit sem értem, mert írni te sem tudsz, de ettől függetlenül nem csak abban rejlik a hiba. Tehát röviden annyi, hogy be akart jutni a bugyidba, sikerült neki, de részéről ennyi volt. Ez van, sajnálom. Mit szeretnél még tudni?
2/6 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy csak megdugni akart,de nem ertem hogy miert tiltott le?akkor minek kuldott baratkerot?en igazabol attol felek,hogy elbeszeli az egeszet ismeroseinknek hogy reszeg voltam stb...
2015. dec. 18. 18:38
3/6 anonim válasza:
Mit nem értesz ezen? Megdugott, de ennyi voltál, egy egyéjszakás kaland. Nem akar tőled többet, ezért tiltott le facebookon, hogy még véletlenül se keresd meg.
4/6 A kérdező kommentje:
en azt ertem hogy ennyi volt,es nem akar tobbet velem dugni stb,azt nem ertem hogy miert kerdezte meg ujbol hogy hanyad eves vagyok, vannak kozos ismeroseink,attol felek hogy kibeszel hogy reszeg voltam s ilyenek.. szerintetek?
2015. dec. 18. 18:50
5/6 anonim válasza:
Szerintem már mindenki tudja, hogy megvoltál neki.
6/6 anonim válasza:
Na az ilyen "forintos" lányoktól zeng nálunk péntek este a kocsma. Megvoltál neki és valószínű sokan tudják már. Szépen kibeszéli majd, és következő bulin vagy ő vagy egy haverja rád nyomul mert tudni hogy te könnyen adod magad. Ez benne volt, engedted szóval vállald a következményeket. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!