A májfolt a máj rendellenes működése miatt alakul ki?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy a terhesség alatt vagy fogamzásgátló szedésekor alakul ki (tehát hormonváltozáskor),de ilyenkor a máj működésében van eltérés?2010. márc. 23. 17:18
1/7 anonim válasza:
Hűű. Ez elég érdekes! Nekem mondjuk ott van májfoltom ahol anya megütötte magát mikor terhes volt!
2/7 anonim válasza:
szerintem nincs összefüggés. talán a forMÁJA miatt hívják így.
na, ennek most nincs köze hozzá, csak gondoltam, nem hagyom ki, ha így adódott :D
3/7 anonim válasza:
Első, nálam is így van :D Ott van egy foltom, ahova anyu odakapott, amikor megijedt.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 23. 20:42
6/7 anonim válasza:
Nekem a kezemen van, a könyökömnél kicsivel feljebb.
7/7 anonim válasza:
De érdekes! Az én fiamnak is a könyöke felett van pontosan egy csikóhal alakú, széltében a karján :-O
szerintem ez a "nekem ott van, ahol anyu megütötte a terhessége alatt magát" duma tiszta butaság. tipikos régi hiedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!