F1 2011 executable működése leállt?
Figyelt kérdés
Mit csináljak nagyon fontos ,és köszönöm szépen!A válaszokat!2011. szept. 25. 16:30
1/11 anonim válasza:
Vedd meg,és ne tört verzióval játssz!
2/11 Fuuton válasza:
Ne vedd meg, ott is ez a hiba van, am nálam is ezt csinálja.
3/11 A kérdező kommentje:
és hogyan kezelhető?
2011. okt. 1. 07:06
4/11 anonim válasza:
álam működött egy jó deig, egyszer ccska el akarom indítani, és ezt írja ki. Próbáld meg újratenni a játékot.
5/11 BenMK123 válasza:
Hello! Én megtaláltam a megoldást. Menny a : C:\Users\[Felhasználóneved]\Documents\My Games\FormulaOne2011\savegame És innen törölj ki minden mappát. :) (Igaz a mentések elvesznek de utánna nemlessz vele baj !)
Ja és nekem angol op rendszer van fenn azért irja így :D
6/11 anonim válasza:
Ellenörizd le a ramokat. Nekem is mindíg ezt csinálta.
2 x 2gb ramból az egyik nem 100%-os. Mióta kivettem 2 giga rammal tökéletesen működik.
Remélem tudtam segíteni.
7/11 Fuuton válasza:
Nem hiszem, hogy ennyi embernek lenne rossz a RAM :D
8/11 anonim válasza:
Sziasztok! nekem razor1911 f1 van és ott irja executablet. sokkal más mapak vanak mind masik forma1 ben. Valaki tudja hogy razor1911 executable problémát hogykel megjavitani?
9/11 anonim válasza:
nekem ezzel jó lett és a mentés se törlődött
10/11 csakiakos válasza:
Én megvettem és a fent javasoltak nem jöttek be. Am marha jól megcsinálták sajnos nem tudtam sokat játszani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!