Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha létezik túlvilág, paradicso...

Ha létezik túlvilág, paradicsom, vagy épp pokol, de egy másik vallásban hiszek mint ami "igaz" akkor nem is kerülök oda? Vagy mi lesz velem?

Figyelt kérdés

Isten tudja (vagy istenek) hány féle vallás létezik, létezett már... Most kezdek félni, hogy ha igazából nem a keresztény vallás az "igazi", akkor mi lesz velem? Vagy azokkal mi lesz, akik azt hiszik hogy az övék az igazi, közben pedig nem is az, hanem a keresztény?

Összezavarodtam.... ://////

2015. dec. 14. 19:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem szabad feladni. Éld úgy az életed, mintha egészséges volnál. És élj is úgy...

Tudom ezt mondani könnyű...

2015. dec. 14. 20:39
 12/25 A kérdező kommentje:
Igyekszem. :)
2015. dec. 14. 20:45
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Leukémia az nagyon durva. De ne add fel ilyen könnyen, most legyél erős, ha nem magadért a családodért, mert nyilván nem akarnak lemondani rólad. Szerintem vannak még megoldások a nagyvilágban, mondjuk össejt kezelés vagy bármi más.
2015. dec. 14. 20:55
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát, én vitaminnak ezt tudnám javasolni (baracklével keverve):

[link]

Teának pedig:

[link]

Nem akarok senkit hitegetni és nincs semmilyen tapasztalatom. Csak azért ajánlom, mert szerintem egészséges. És a legjobb harc az egészséges táplálkozás, élet és normális sport.

2015. dec. 14. 21:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Hogy mi lesz a lelkünkkel halál után, nem tudhatjuk biztosra. Az alázat, az őszinte bűnbánat, és Isten kegyelmében való hit békességre és megnyugvásra vezet, ez biztos.
2015. dec. 15. 08:17
 16/25 aries 2 ***** válasza:
Én teljesen biztos vagyok benne, hogy a keresztény vallás igaz. Én abban nem vagyok biztos, hogy a Krisna-tudatú is az-e?
2015. dec. 15. 09:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Én bizonyos értelembe véve eléggé vallásos vagyok(katolikus vagyok).Amióta az eszemet tudom hiszek a túlvilág létezésében, hogy a kérdésre válaszoljak,ha tisztességesen élsz, tisztelsz másokat és mindig a jóra törekszel akkor nem kérdéses,hogy az igaz vallást követed és nem kell aggódni a túlvilág létezését illető kérdés miatt,mivel szent és igaz,hogy létezik.Jobban már nem akarom most részletezni,de remélem hasznos eszme futtatás volt.
2015. dec. 15. 21:38
 18/25 Sanyji ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egyetlen Igaz Isten létezik, a Biblia Istene.

Hozzá is csak egyetlen út vezet, Jézus Krisztus. Csak rajta keresztül juthatsz a Mennyországba, keresd Őt. Újszövetséget kezd el olvasni, le van benne írva, hogy mit kell tenned.

Ha tényleg keresed Istent, majd Ő kijelenti magát neked személyesen. Ne habozz, dönts minél hamarabb, ha ilyen súlyos a helyzeted. Istennel minden lehetséges. Nincs veszítenivalód, csak nyerhetsz, akár örök életet is.

Ne hallgass senkire, de ha úgy érzed belül, hogy igaz amit írok, akkor tégy úgy ahogy mondtam.

Ha bármi kérdésed írj privátban és segítek, amiben tudok.

Az ÚR áldjon!

2015. dec. 16. 00:15
 19/25 anonim válasza:

Kedves Kerdezo!!

Isten csak a hitben èl.. Egyebkent nem letezik.

Ha menthetetlenul beteg vagy , kivanom h ugy töltsd a fennmarado idodet, hogy azt mondhasd minden este, hogy "ma is boldog voltam "

En nem bujnam a bibliat...ha eddig sem tetted, ne eroszakold meg magad ilyen idotoltessel. Hacsak nem eppen ez tesz boldoggá.

Sok szèp dolog van kint az èletben. Hoeses, baratok, csalad. Minden egyutt toltott perc, hozhat boldogságot!

Mèg sok Boldog Napot!

Üdv, Brigi

2016. jan. 6. 13:27
 20/25 Sanyji ***** válasza:

Kedves Brigi!

És mi van azután ha mondjuk meghalsz? Ahhoz tudnál adni valami tanácsot?

Igazad van sok szép dolog van az életben, de nem ez volt a kérdés.

2016. jan. 7. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!