Ez a halal teljesen fajdalommentes?
Figyelt kérdés
A kerdesem a zsinegelesre iranyul, de szeretnem kifejteni, hogy ertheto legyen. Regebben neztem egy dok.filmet az amerikai kivegzesekrol es azt mondtak, hogy a mai napig olyan modszert keresnek ami fajdalommentes es humanus. Most pedig olvastam egy cikket, amiben arrol irtak h Budapesten megoltek egy not. Megkotoztek kezet-labat, majd zsineget kotottek a nyakara. Ebben az esetben nem fladas okozza a halalt, hanem a nyaki utoerek elszoritasa miatt nem jut oxigenhez az agy es 30-60 mp-en belul ajulast, majd rovidesen agyhalalt, vegul pedig beall a klinikai halal is. Akkor ez mondhato fajdalommentesnek es akar humanusnak is? Hiszen nincs ver, fajdalom, egyszeruen csak "elalszik" az egyen.2015. dec. 13. 14:13
1/4 anonim válasza:
attól, hogy nincs vér, még nem fájdalom mentes...
valamint a 'fulladás' és a 'nem jut oxigénhez' között szerinted van különbség?
Ugyan olyan fájdalmas és inhumánus módszer, mintha leszúrnák...
A leg 'humánusabb' módszernek a gázt tartják.
CO2 mérgezés esetén csak elalszol és véged.
2/4 anonim válasza:
Akasztáson belül a leghumánusabb, ha elég magasról esel le kötéllel a nyakadban, hogy eltörjön a nyakad.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, hatarozottan van kulonbseg! Mert lelegezni tudsz, csupan az agyadba nem jut belole. Gondolom te sem ugy ertetted, hogy vizbefulladni ugyan olyan, mint amikor nem jut az agyadba ver. Szerintem inkabb a CO mergezes es e kozott nincs sok kulonbseg.
2015. dec. 13. 19:23
4/4 Keserű Tímea válasza:
A legfájdalommentesebb halál a vakcina.Ez egy tabletta amit félbe kell harapni és amint félbe harapod véged.Semmi fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!