Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szeretem még mindig?

Miért szeretem még mindig?

Figyelt kérdés
sziasztok 4 éve szerelmes vagyok egy fiúba de nem viszonozta és nem is fogja :( facebookon irtam neki regényeket üzengettem neki a barátain keresztül nagyon féltem tőle rá se mertem nézni egyszer irt nekem vissza de alig valamit mindig elkerült és azt mondta rám hogy undorító vagyok meg fuuj fuj hagyjál vele vagyis ne beszéljenek neki rólam mindig irtam neki boldog szülinapot névnapot stb "látta" ő szerintem azt se tudja nekem mikor van facen nem igazolt vissza de nem tiltott le nagyon régen irtam már neki de amikor meglátom ujra előjön az a régi érzés annyi mindent tettem már meg érte :'( ő meg semmit ...jó felfogtam nem kellek neki de ő életem szerelme mindent tudok róla a nevetése a hangja :$ imádooom de nem lesz soha az enyém és ez nagyon fáj! mit tegyek?

#szerelem.csalódás
2015. dec. 12. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Valóban nem lesz soha a tiéd, mert nem a tulajdonod.

Belsőleg milyen? Mert a külsejéről írtál egy "regényt".

Egyébként másba szerelmes vagy?

Sajnos meg kell érteni, hogy nem kaphatunk meg mindenkit és nem lehetünk mindenki kedvence.

Amúgy meg mit szeretsz egy olyanban, aki undorítónak titulál? Vagy meg akartad erőszakolni azért mondta? Vagy zavarba hoztad és még kis baba?

2015. dec. 13. 00:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt akartam kérdezni, hogy a fiúnak van-e más az életében...
2015. dec. 13. 00:39
 3/3 A kérdező kommentje:
lehet hogy van... talan jobb lenne elfelejteni őt
2015. dec. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!