Tudtok olyan német települést, ami mássalhangzóval (mindegy mennyivel) kezdődik, EGY magánhangzó van benne, és kettő vagy több mássalhangzóval végződik?
Figyelt kérdés
Vasárnapig mindenképp kellene, köszi.2015. dec. 11. 18:42
1/11 anonim válasza:
lol... nem mondom meg, de probalj a parfum vonalon elindulni. Elneveztek rola egy 'vizet' is. Illatos vizet.
2/11 anonim válasza:
Barth, Bonn, Brück, Brühl, Burg, Calw, Dahn, Forst, Fürth, Gartz, Goch, Hamm, stb...
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tom, nem használok parfümöt, mivel 12 vagyok.
2015. dec. 11. 18:56
4/11 A kérdező kommentje:
És köszi második.:)
2015. dec. 11. 18:56
5/11 anonim válasza:
Köln-re gondolt az első, mint kölni. A második vagyok.
6/11 anonim válasza:
Hürth, Kehl, Kirn, Klütz, Konz, Lich, Lorch, Lorsch, Lübz, Marl, Mölln, Rhens, Roth.
Még mindig a második vagyok, de én is a guglit használom. Bár kamionosként már voltam ezek közül pár helyen.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, azóta már beírtam Bonn-t, mert egy versbe kellett.
2015. dec. 12. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!