Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írtok nekem vicces sztorikat?...

Írtok nekem vicces sztorikat? 15/L

Figyelt kérdés
Csak hogy jobb kedvem legyen
2010. márc. 22. 16:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Ma minden tanártól úgy köszöntünk el a suliban, hogy "Csókolom, jó hétvégét!". Mindegyik kapásból rávágta, hogy "Nektek is!". 14/F
2010. márc. 22. 16:13
 2/22 A kérdező kommentje:
Hehe igen szoktak ilyenek lenni amelyiknek nem tünik fel :P
2010. márc. 22. 16:21
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Nyáron lementünk bulizni Siófokra. Hazafelé várjuk a vonatot és volt egy srác az állomáson. Meglátott egy varjat a villanyvezetéken és elkezdte dobálni kővel, de majdnem bedobta egy kocsinak az ablakát és a barátnője szolt rá. Aztán valahogy elkezdett velünk beszélgetni, mert ott voltunk mellettük és elkezdte mesélni, hogy otthon nem tud TV-t nézni mert "a galambok leárnyékolják a digi antennát" és reggel sem tud tőlük aludni mert "mindig ott turbékolnak az ablakpárkányon és csak akkor mennek el ha lehúzza a redőnyt". Azt hittem besírok mikor mondta, de azt látni kellett volna közben azt az igénytelen fejet amit vágott hozzá. xD
2010. márc. 22. 16:42
 4/22 A kérdező kommentje:

Jujj ehhez hasonló velem is volt :D

A szokásos buszommal mentem reggel és találkoztam egy ismerössel akivel úgy igazán nem szoktam beszélni de akkor egymás mellé ültünk. Elöttünk ült valami félig részeg srác és egész úton dumált hozzánk :D

Félpercenként megkérdezte hogy most hol vagyunk? Meg nem akarok-e vele versenyezni hogy ki tud szomorúbb fejet vágni :D

Annyira hülye volt végig nevettünk azon amiket mondott :D

Amúgy mindenkit felpontozok aki ír valami sztorit, csak szeretnék nevetni kicsit mert elég rossz a kedvem :(

2010. márc. 22. 16:49
 5/22 anonim ***** válasza:
87%

Az sem lehetett rossz. :D Youtube-on nézelődj még szerintem. Ott is vannak elég nagy videók. Most tudnék linkelni párat de az itt elég sok lenne. :D

Egyébként nem tudom mitől van rossz kedved, de nekem általában segíteni szokott ha kajálok egy kis csokit és beteszek valami jó zenét. Mondjuk ilyen ratyi időben nehezebb jó kedvűnek lenni. :S

18/F

16:42-voltam

2010. márc. 22. 17:05
 6/22 A kérdező kommentje:
Anyukám hazafog érni hamarosan és bizonyos ok miatt tuti vita lesz vele, és most úgy vagyok hogy semmihez nincs igazán kedvem mert már túlakarok lenni a vitázáson :S
2010. márc. 22. 17:10
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem tom h mennyire vicces ez, de:Ötödikes vagyok. Van egy hatodikos fiú az ő termük ami termünk mellet közvetlen 20 centire az ajtó. Ahogy meglát vigyorogva közelit mert ki akar gáncsolni. Szóval napi legalább háromszor kigáncsol úgy, hogy pofára esek. Tehát nem bírom a fiút. És mégis ezt álmodtam....:

Járok vele. Péntek délután van a haverjával deszkázik mennek hülyülni én rohanok utána, hogy "hiányzoool" és elkezdem puszilgatni de nem úgy ahogy anyucinak köszönsz hanem ilyen szerelmesen aztán megakartam csókolni vagyis el is kezdtem csókolni de nem csókolt vissza. Értetlenül néztem rá, hogy "mi van?!" (de ezt nem mondtam ki...) és dühösen visszamegyek az utca másik oldalára, és elindulok felfele a suli lépcsőjén. Az csaj osztálytársai akik szentem tiszta szívből gyűlölnek, és még egy évfolyam társam egy kamerát nyomnak a pofámba, hogy "jó alakítás volt! :D" és nevettek! Kimeredtek a szemeim. Gyorsan akartam cselekedni, mert tudtam, hogy lazán szétküldi az egész sulinak emailban. Mondtam neki, hogy:

-Ú! Ugyan ilyen a fényképezőm! Muti milyen memcsi kártya kell bele lécci, mert senki nem tudta megmondani!- A naív k9iscsaj kiveszi és ezzel a mozdulattal a kezembe is adja mindazt amit az előbb felvett és fogom kettétöröm, majd bemegyek az ajtón. hehhhhh

2010. márc. 22. 17:17
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
ja am mindenkinek elmondtam mád haverok mindenki röhögött mert ismerik a srácot és nem mindegyik ntud titkot tartani lehet h elmondták a srácnak mert..... "máshogy nézett rám" -.-
2010. márc. 22. 17:21
 9/22 A kérdező kommentje:

Hát ez érdekes... de lehet hogy ezek után nem akar majd kigáncsolni :D

Annyi biztos hogy az ilyen idös fiúk eléggé dedósan viselkednek

2010. márc. 22. 17:27
 10/22 anonim ***** válasza:
65%

Hát csak engem gáncsolgat szóval

a)belém esett

b)utál

2010. márc. 22. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!