Mik az alábbi eszközök? Mire jók?
Figyelt kérdés
Vettem egy quad405 erősítő kitet, és kaptam mellé ilyen alkatrészeket is, de nem tudom, hogy mire jók... Ebben kérném a segítségeteket.
Itt vannak az alkatrészek: [link]
2015. dec. 7. 07:59
1/3 Kulcsos7 válasza:
Az első egy tranzisztor hűtőcsillag, a melette lévő kettő. tranzisztor lábtávtartó,az átlátszó lap elektromos szigetelő vagy hőszigetelő lehet. az utlolsó kettő LED foglalat, ha jól látom.
A két fehér hengert nem tudom azonosítani.
2/3 anonim válasza:
A fehér hengerek lábszigetelők. A hosszú, szigeteletlen lábakra (esetleg átkötésekre, ellenállás huzalokra) lehet ráhúzni, hogy kisebb eséllyel taperolj rájuk. Az átlátszó lap az szilikát lapka. Ezt a nagy teljesítményű tranzisztor és a hűtőborda közé kell tenni. Elektromosan elszigeteli a kettőt egymástól. A hőt viszont jól átengedi, így a hűtőborda elláthatja a hűtő funkcióját.
3/3 anonim válasza:
Illetve, a két fehér műanyag cső lehet még csévetest is. A quadokba tekerni szokták a tekercseket, mert olyan egyszerű légmagos tekercsek, hogy nem érdemes készreszereltet adni. Megmondják, hogy ilyen átmérőre (a műanyag cucc adja) tekerj n darab menetet x vastag zománcozott huzalból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!