Legjobb, kedvenc filmjelenetek?
Amúgy nem, utálom a 300-at.
Nekem rengeteg van, ami nagyon megfogott, de a legjobban egy olyan mondatot szeretnék kiemelni, amit a kedvenc sorozatomból, a Supernaturalból hallottam Castieltől, az angyaltól. Magyarul írom ki, hogy mindenki értse, attól függ. hogy angolul nézem, és hallottam:
”A szabadság egy hosszú kötél, Isten pedig azt akarja, hogy akaszd vele föl magad..”
A másik pedig szintén a Supernaturalból Dean egyik mondata, amit azóta is előszeretettel használok reménytelen helyzetekben:
”Tűt keresünk egy szénakazalnyi hamis tű között..”
Kifejezetten megindító dolgok voltak számomra még ebben a sorozatban, a film, ami pedig ilyen volt számomra, az a The Edge, avagy a Vadon foglyai. Érdemes megnézni, ajánlom mindenkinek, igazán értékes film.
Kedvenc filmem a Volt egyszer egy vadnyugat. Ezen belül az a rész, amikor Cheyenne belép Jill házába:
– Megfőzted a kávét?
– Még nem.
– Akkor főzd meg!
Vagy a Nell, a remetelány című filmben a vége főcím (!) utáni képkockák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!