14-éves vagyok hétfőn meg akarok verni 2gyereket mit kaphtok érte?
Tudod az a baj, hogy ma már minden aberrált rosszindulatú gyökérnek több joga van, mint annak, aki prevenrív jelleggel kioszt egy-két pofont.
Sajnos van esély arra, hogy téged jobban meghurcolnak, mint a kötekedőket. Erkölcsileg hiába nálad a pont, a jog ellened van.
Az én időmben ez másképpen volt, de az elmúlt. Ma mindannyiunknak áldozatnak KELL lenni. Nem értem miért, de ez van. De nyugalom, közeleg a változás szele 😉 😉 ;)
apróság a jövőre nézve.
Gyomorszájra menj, nem hagy nyomot viszont rendkívül kényelmetlen.
Továbbá ha a puha hajlatokat célzod (lábhajlat, hónalj, nyakizom) az sem hagy nyomot.
Kerüld az arcot és a fejet úgy egészében. Ennek két oka van, ha arcot ütsz, látványos nyoma marad, ha nem is akarnának "árulkodni" akkor is látnák olyanok akiknek nem kell. A másik az, hogy veszélyes, mivel csak egy "kicsit" megverni akarod őket és nem agyrázkódást, esetleg behasadt koponyát, varratokat stb akarsz nekik.
Ha több emberrel akarsz egyszerre verekedni akkor figyelj oda néhány dologra. Ha nem vagy jártas különböző küzdő sportokban akkor a legideálisabb egy szűk hely (pl. az iskolai mosdó) ahol csak egy ember tud veled szembe állni, ha ez nem lehetséges olyan helyet keress ahol a hátadat egy fa vagy fal fedezi, viszont ne legyenek rajta hegyes vagy éles kiálló dolgok mert ha elveszted az egyensúlyod és neki löknek akkor nem akarsz magadnak fölösleges sérülést.
Ha nem okozol maradandó vagy hosszan gyógyuló sérülést jogilag nem kapsz érte büntetést, viszont az iskola a magaviseleted miatt megrovásban részesíthet, eltanácsolhat stb.
Hát ha kettőt versz az akár önvédelem is lehet, ki hiszi el hogy nem ők kezdték?:)
Amúgy gyerekeknél a bunyó mindennapos dolog, nincs ebben semmi extra.
Engem minden áldott nap megvertek suliban, Nagyon gyenge voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!