Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyik éjjel Pesten akarok...

Egyik éjjel Pesten akarok fotózni. Nem veszélyes?

Figyelt kérdés
Nem vagyok pesti és az érdekelne, hogy éjjel (este 10től reggel 7-ig) mennyire veszélyes egyedül fotózni a Margit-szigeten, Gellért-hegyen, Deák-téren valamint ezek közt járkálni

2015. nov. 29. 20:40
 1/10 zgyzgy ***** válasza:

A Gellért hegy és a Deák tér nem veszélyes, ártalmatlan részeg tinédzserekkel és külföldiekkel fogsz találkozni, bár a hideg miatt nyilván kevesebben vannak.

A Margit sziget már kérdéses.

2015. nov. 29. 21:19
 2/10 zgyzgy ***** válasza:

És ha éjjel utazol a 6-os villamoson, az elég gáz tud lenni.

Jól dugd el a gépedet.

2015. nov. 29. 21:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Gyalogolni akarok

2015. nov. 29. 22:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Margti-szigeten meg csak annyi, hogy lejövök a hídról és a híd alatti köveknél akarok fotózni
2015. nov. 29. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Profik éjszakai képei néha tényleg éjjel készülnek, de gyakrabban nem. A vázolt helyen csak nagy fényerejű objektívvel, állványról, hosszú záridővel tudsz fotózni. Milyen géped van hozzá? Kompakt és bridge nem igazán birkózik meg vele.

Egyébként Budapest alapjában véve nem veszélyes, de vannak eldugott helyek, ahol azért felerősödnek az adrenalinszint-növelő hatások.

2015. nov. 29. 22:56
 6/10 A kérdező kommentje:

A fotózással kapcsolatban nincs kérdés, tudom mire kell figyelni. Amúgy 600D.

A kérdés, hogy veszélyes-e azokon a helyeken és köztük egyedül, géppel mászkálni

2015. nov. 29. 22:59
 7/10 abszintos válasza:
Tiger tankal :) Big Értéket viszel magaddal mennyetek ketten legalább meg jobb a társaság ;)
2015. nov. 29. 23:09
 8/10 zgyzgy ***** válasza:
A budai vár is nagyon jó téma, kiváló panoráma is van, és biztonságos.
2015. nov. 30. 00:56
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem veszélyesek Budapest utcái, nekem 30 év alatt még soha nem volt egyetlen problémám se, pedig szoktam fényképezőgéppel a vállamon is mászkálni este/éjszaka is - ezt azért általában nem ajánlom, inkább csomagold el táskába és tényleg jobb, ha nem egyedül mész. ha lány vagy, akkor pláne.

a Duna part és az hidak biztonságosak. a hidak alatt és a környező, aluljárókban lehetnek hajléktalanok, akik esetleg támadólag is felléphetnek, de még nem volt ilyen gondom, ha normális vagy, a többségük leszerelhető, főleg, ha egy kis pénz vagy kaja is akad nálad a számukra.

a Margit-sziget kevésbé barátságos, nemrég támadtak meg ott egy futó nőt (bár állítólag emiatt most jobban figyelnek és a széleken haladó futókörön elkezdtek kamerákat és vészjelzőket telepíteni, szóval javul a sziget biztonsága is), a belső részeken meg annyira úgysincs mit fotózni éjjel.

a Gellért-hegyen is akadhatnak hajléktalanok, a panoráma részek felé inkább részeg fiatalok/túristák lehetnek, ők nem annyira kötnek beléd.

a legveszélyesebb valószínűleg a belváros, 8. kerület, Nyugati és Blaha környéke és az erre levő kisebb utcák. a nagyobb aluljárókban és az éjszakai járatokon leginkább a zsebesektől kell félni. engem egyszer úgy zsebeltek ki, hogy az éjszakai járaton látták, hogy fényképezőgép van nálam, elkezdtek velem beszélgetni róla és miközben a gépre figyeltem, nehogy el tudják venni, addig észrevétlenül lenyúlták a telefonomat, mert kifigyelték, hogy hova tettem el és ugye nem arra figyeltem, hanem a fényképezőgépre.

2015. dec. 1. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Sajnos a mostani fotózás elmaradt, de majd legközelebb. Talán nyáron, hogy ne fagyjak szét
2015. dec. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!