Tissot vagy casio óra?
Új órát szeretnék vásárolni magamnak,casio órák közül már van ,olyan ami 35-40 e ft és tetszik.Tissot órák, amik tetszenek 90-100 e ft között mozognak.
Tissot órák miért kerülnek ennyivel drágában?Mivel tudnak többet?
Ui: évek óta van már egy olcsóbb casio órám, teljesen meg is vagyok elégedve,( munkás óraként tökéletes).
Viszont szeretnék egy kicsit elegánsabbat vásárolni.
Nem tudom olvassa-e még valaki, de jól esik leírni.
Van CASIO és TISSOT órám is, amit ajándékba kaptam.
Én egyáltalán nem értek avval egyet, hogy a TISSOT egyet jelent a minőséggel.
A 3 éves TISSOT karórám már sokszor cserben hagyott. Hozzá kellett szoknom, hogy a svájci karórám vagy pontos, vagy lemaradt. Napi szinten ellenőriznem kell és ha tutira akarok menni, akkor inkább a telóra nézek.
Volt elemcserén és az órás is lesújtó véleményt mondott az óram belsejéről. Azt mondta (meg is mutatta), hogy a belseje egy műanyag, kb. 3eurós vacak. Amit megfizetsz, az a zafír üveg és a saválló avél csat.
Persze a legolcsóbb TISSOT órám van, de most akkor az olcsó TISSOT nem TISSOT? ÉN döntsem el, milyen árcédulától lesz az? Úgy érzem, át vagyok verve.
A CASIO-val soha nem volt ilyen gond. Mindig jól mutatta az időt, meg van egy csomó egyéb funkció.
Egyedüli hátrány: Műanyag "üveg", szíj és ház, ami nem túl elegáns.
Szerintem tévedés, vagy tájékozatlanság kijelenteni, hogy a TISSOT komolyabb óra, mint a CASIO. Senkinek sem ajánlom a TISSOT megvételét. Inkább a CASIO.
Persze lehet (biztos) hogy a drágább TISSOT jobb. De akkor vonják ki a forgalomból a gagyi olcsó kategóriát, mert ez így átverés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!