Anyatejböl lehet pudingot csinálni?
Figyelt kérdés
Gondolom egy kicsit megfeji magat az anya, mondjuk 1 dl tejbol kikever pudingot. Milyen ize lehetne?2010. márc. 21. 21:34
2/9 anonim válasza:
Az anyatej kesernyés, és íztelen ízű! Na most akkor gondold el milyen puding lenne belőle... Egyébként szerintem lehetne belőle pudingot főzni csak nincs ekkora hülye ember aki megcsinálná!
3/9 anonim válasza:
hát én már hallottam olyat,hogy vki beleteszi a kajájába a tejét ,de én nem enném meg az tuti.bár nem hiszem,hogy a pudingon érzenéd,hogy más íze van.
próba cseresznye:)
4/9 anonim válasza:
Ha van olyan hülye,aki anyatejből tejbegrízt főz,akkor miért ne főzhetne valaki puddingot is? Normális ember tehéntejből főzi a grízt is és a puddingot is.
6/9 anonim válasza:
mivan? komolyan vannak ilyenek? nah jó...megyek vladihoz és veszek egy szigetet...lakatlant...
7/9 anonim válasza:
Az anyatejnek állítólag fura íze van és többet ér annál, hogy pudingot csinálj belőle, de elméletben kakukktojásból is panírozhatod a rántottcsirkét. :)
8/9 anonim válasza:
Persze, apatejből meg disznósajtot! Idióta...
9/9 anonim válasza:
munkatársam mesélte, hogy anyatejet tett néha a kávéjába. és aztmonta jó. a pudinghoz több kell. szerintem az is tej mint pl a juhtej csak más a zsírtartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!