Vélemény Leonardo DiCaprioról?
Figyelt kérdés
Nekem az a véleményem, hogy színészek közt a második leghelyesebb... Legalábbis az volt. Én nem tudom megérteni, miért ilyen? Elhízott, szakállat növesztett...
Olyan rossz, hogy egy ilyen angyalarcúból egy ilyen ember
lett... Ki ért egyet?
2015. nov. 29. 20:34
1/1 anonim válasza:
Már normálisan néz ki. De hát most gondolj bele, hogy egy-szépen fogalmazva- nagyon nagyon nagyon helyes színész vagy. És évről évre öregszel és nem kopsz ki a köztudatból és az emberek végigkövetik a változásodat és elvárják, hogy 41 évesen úgy nézzél ki mint 20 évesen. Leonardo még így is nagyon helyes szerintem, de hát nyilván ő is öregszik. (nem mintha öreg lenne) A szakálla, a haja meg a plusz kilók forgatás miatt voltak, hiszen a Visszatérőben egy 'hegyi embert' játszik aki nyilván nem lehet jól fésült meg cingár alak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!