Rengeteg rajzos fórumon látok egy csomó karaktertervet, képregény figurát, és roppant alacsony a nézettségük, mert mindenki a mangásokért van oda, miért?
MIndenkinek más tetszik. Nekik a manga stilus. És leeht hogy nem tetszik nekik a nyugati "rajzolás".
Én se értem miért szeretik olyan sokan a rap, hip-hop zenét :S
De ne felejsd el, hogy az anime is nagyon népszerű.
Én jelenleg 2 mangát olvasok.
A "nyugati" stilushoz nem nagyon értek, de a marvel féle képregényekhez volt szerencsém, és a mangához képest nagyon rossz. Illetve, a képregényekböl készült rajzfilmek nagyon rosszak voltak, és a rajzolása se tetszett. A története is igen sablonos, jön a gonosz, 10 oldalon keresztül ütik egymást, majd a végén a föhös kiüti. Ez a véleményem a marvel-el kapcsolatba.
Tudnál mondani, képregényeket/rajzfilmeket amik tetszenek?
Nem ilyen baromira ismert képregényekről vagy rajzfilmekről van szó, hanem rajzokról. És nem a nyugati, amerikai, Marverl-sz@rokról, hanem karaktertervekről, saját rajzstílusról.
finn: [link]
belga: [link]
francia: [link]
holland: [link]
egyesült államokbeli: [link]
A nem mangás nem feltétlenül azt jelenti, hogy akkor csakis Marvel lehet.
A marvelt azért mondtam mert, a "nyugatibol" csak azt ismerem.
finn: nem tetszik
belga: ez már nem rossz, de a design nekem nem tetszik.
francia: ---
holland: ez arra a stilusra emlékeztett ami a magyar népmeségbe volt, ez se tetszik nekem.
usa: Ez se tetszik.
Én is keresek pár anime/manga képet. Lehet hogy azok meg neked nem fognak tetszeni. De ugye, nem lehet mindenki egy forma :D
1. A Death Noteot nem szeretem
2. Lenouch feje nem tetszik, csúnyán néz
3. Ez Spikeról pont egy nem túl jó kép
4. Az Elfen Liedet nem szeretem
5. A Narutótól meg még vomit is
Ráadásul ezek animék. A manga stílus alatt azt értem, amikor valaki fanartokat vagy original artokat készít.
Meg miért kell elzárkózni egy új dologtól? Mármint, kifejtenéd, mi nem tetszik a fenti rajzokban?
Ez olyan mint a zene. Halgatod. Lehet hogy tetszik, lehet hogy nem.
pl. én nagyon szeretem a zongorát, de a fiatalok többsége útálja
Magyarul, nem tetszik maga a rajz.
Látom azért nem idegen neked a téma.
Ha jól értem, amiket "linkeltél", azok "csak" rajzok.
De ha ránézel egy anime képre akkor nem csak a rajzra gondolsz, hanem magára a történetre, a karakter jellemére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!