Egy lisztérzékeny lehet pincér? Nem kell neki semmit kóstolni? Vagyis tanulhat annak? Mik a feladatai egy pincérnek? Minek tanuljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lisztérzékeny vagyok és most kell majd nemsokára leadni a jelentkezési lapot. Nem tudom hogy minek tanuljak. 3-mas 4-es tanuló vagyok. Jól megy a matek, fizika, tesi :D. De a törit nem szeretem. Segítsetek!2015. nov. 18. 22:05
1/4 anonim válasza:
pincér??? Csicska akarsz lenni vagy mi? Menj el vmi normális szakmára mondjuk hegesztő
2/4 anonim válasza:
nem kell kóstolni, tehát ha azt szeretnéd csinálni akkor nyugottan iratkozhatsz oda, de akkor még egy angol vagy német nyelvet nem ártana rendesen megtanulni, mert Magyarországon nem sokat fosz keresni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon szeretnék azt tanulni! Angolból most jelenleg 4,5-re állok. Tudom hogy azt nagyon kell tanulni mert anélkül már jóformán el sem lehet helyezkedni sehol. :) Tudsz/tud esetleg valamilyen jó pincér sulit Pest megyében?
2015. nov. 19. 21:21
4/4 anonim válasza:
Zalai vagyok. Szerintem googleban próbálj meg keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!