Megtilthatom, hogy használja a házamat?
Figyelt kérdés
A nejemtől elváltam. Napokon belül kifizettem a ráeső részt, így enyém lesz a közös házunk. Amíg az exem nem vesz magának másik házat addig maradhat a házamban a gyerekekkel, max fél évig. Így állapodtunk meg a bíróságon. Időközben kiderült, hogy az exem pasija szinte napi rendszeresen ott tartózkodik a hamarosan én tulajdonomba kerülő házban. Ott tárolja a kocsiját az udvaron, ott alszik stb. Az exemnél rákérdeztem és azt mondta, hogy ő kérte, hogy aludjon ott vele a pasi. Én csak a volt családomnak engedélyeztem az ott lakást amíg el nem költözik máshová. Megtilthatom a házam használatát egy idegennek? Ennyi erővel bárkinek megengedheti az exem, hogy ott legyen a házamban és használja azt?2015. nov. 17. 09:05
1/1 anonim válasza:
Igen, azt megtilthatod, hogy idegen ott aludjon a családodon kívül de csak akkor ha már tied a ház teljes egészében. Amíg a feleséged tulajdonrésze még nem változott addig ő is azt fogadhat akit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!