S. O. S. Ti mit tennétek Ha a párotok bejelentené, hogy felmond?
Figyelt kérdés
Kaptam egy állás lehetőséget igaz kevesebbet fizetne egy ideig.De a jelenlegi munkahelyemen nagyon nem érzem jól magam mióta új üzletvezetőnk van,és ezt a párom kicsit nehezen fogadja,de mondtam neki vagy eljövök onnan,vagy idegbeteg leszek.Mert attól fél,h nem fogunk kijönni a fizetéseinkből.Tudom részben igaza van de így kicsit többet fogunk tudni együtt lenni.És mondtam neki ,h ha felmondok nem maradok munkanélküli mivel 2 állásom van így 1 biztos megmarad,amit meg bevállalok pluszba az csak az elején lesz húzós de az is befog indulni.szerintetek?kicsit összevissza írtam bocsi:)2010. márc. 20. 10:24
1/2 anonim válasza:
Neki ?? állása van, mert neked 2!! Az, hogy a munkahelyeden nagyon rosszul érzed magad, feljogosíthat arra, hogy változtass. Igaz kevesebb lesz a bevétel, de így is 2 munkahelyről kapsz fizetést. Megkérdezheted a párodtól, hogy akkor is szeretne, ha munkanélküli lennél, mert szerencsés vagy, hogy 2 munkahelyed van. A barátod gondoljon arra mielőtt cseszeget, hogy élnek ebben az országban olyan emberek (nagyon sokan), akik dolgoznának, de nincs lehetőségük munkát találni. Na, azoknak okoz csak problémát a szerény megélhetés is.
2/2 A kérdező kommentje:
én is ezt mondtam neki nagyvonalakban.Összehúzzuk a gatya szíjat mert vannak nálunk jóval szarabb helyzetben is és mégis 1ütt vannak,nemcsak arról szól 1 párkapcsolat,h minden szép és jó vannak néha nehézségek de 1ütt könnyebb túl lenni ezeken.Én így látom.
2010. márc. 20. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!