Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen egy vidékinek, ha...

Milyen egy vidékinek, ha Budapestre gondol? Mi jut eszébe róla?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy csak megjegyzem, hogy ez magyarország! A budapestiek lenézik a vidékieket. Akik megyeszékhelyen laknak lenézik a kisvárosokat és a falvakat. Akik kisvárosban laknak lenézik a falusiakat.
2010. márc. 20. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Tévedés. Azért, mert én megyeszékhelyen lakom, nem nézem le azt, aki falun lakik.
2010. márc. 21. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
65%

10:43

Ismered azt a mondást, hogy akinek nem inge, ne vegye magára?

2010. márc. 21. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Falun is laktam, most meg egy nyugat-magyarországi iparvárosban.

Budapestet rohanósnak látom, akár a jelenlegi iparvárosomat. Amikor Bp-en vagyok, én is folyton rohanni akarok. Hiányolom az egy főre jutó nagy életteret. Falun nekem végtelennek tűnt az élettér. Talán furán hangzik, de én a Rózsadombon sem érezném jól magam, kevés az a pár száz vagy nem tudom mennyi négyzetméter. Valamint pénzért vegyem a vizet, fűtést, ahogy jelenlegi lakhelyemen? Falun a kertben megtermett a tüzifa, a fúrt és ásott kútból korlátlan víz volt.

Falun a szülői gazdaságban akkor keltem mikor felébredtem. Városon, tehát Bp-en is nekem rémes az hogy rabszolgák az emberek, életük más profitjának termeléséről szól. Nem esek hasra még az extra fizetéseiktől sem. Na jó, azért mondjuk 1 millió Ft/hó felett már érdekelne mi az a rabszolgasors. :))

2014. febr. 9. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!