Milyen egy vidékinek, ha Budapestre gondol? Mi jut eszébe róla?
10:43
Ismered azt a mondást, hogy akinek nem inge, ne vegye magára?
Falun is laktam, most meg egy nyugat-magyarországi iparvárosban.
Budapestet rohanósnak látom, akár a jelenlegi iparvárosomat. Amikor Bp-en vagyok, én is folyton rohanni akarok. Hiányolom az egy főre jutó nagy életteret. Falun nekem végtelennek tűnt az élettér. Talán furán hangzik, de én a Rózsadombon sem érezném jól magam, kevés az a pár száz vagy nem tudom mennyi négyzetméter. Valamint pénzért vegyem a vizet, fűtést, ahogy jelenlegi lakhelyemen? Falun a kertben megtermett a tüzifa, a fúrt és ásott kútból korlátlan víz volt.
Falun a szülői gazdaságban akkor keltem mikor felébredtem. Városon, tehát Bp-en is nekem rémes az hogy rabszolgák az emberek, életük más profitjának termeléséről szól. Nem esek hasra még az extra fizetéseiktől sem. Na jó, azért mondjuk 1 millió Ft/hó felett már érdekelne mi az a rabszolgasors. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!