Milyen sérülést okozhat egy légpuska egy macskának?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 17:34
1/15 anonim válasza:
Ugye nem te akarod lövöldözni őket?
2/15 anonim válasza:
Bántani akarod őket?:O
Te beteg vagy...
3/15 anonim válasza:
Próbáld ki magadon majd megtudod :/
4/15 anonim válasza:
1.
Kilukaszthatja a bőrét, ami nagyon fájdalmas. ha rossz helyen találod el, kiviheti pl a szemét. Kb. ugyanazokat a sérüléseket szerezheti a macska is, mint egy ember.
2.
Nem vall egészséges gondolkodásra, ha valaki rálő egy védtelen macskára csak úgy. Nem hiszem, hogy egy macska bárkinek is akkora bajt okozott volna, hogy megérdemelné a légpuskát.
3.
Ha te vagy az, aki a macskára lövöldözöl, nem javaslom, mivel állatkínzásnak minősül, amit kis hazánkban, ha jól tudom, börtönbüntetéssel is jutalmazhatnak.
5/15 anonim válasza:
nem vagy normális -.-
téged kéne légpuskával lövöldözni :S
7/15 anonim válasza:
Milyen jót fogok nevetni mikor egy macska kikaparja majd a szemed ezért..
8/15 A kérdező kommentje:
azért írom mert szerintem valaki meglőtte a nacskám
2010. márc. 19. 17:47
9/15 anonim válasza:
Nem említette, hogy macskákra akar lövöldözni. Vagy én nem tudok mondatot értelmezni?
10/15 anonim válasza:
Hát attól függ hol találod el. Szerencsés esetben semmi, de meg is halhat. Meg mondjuk a távolság sem lényegtelen. De inkább a "brazilokat" lövöldözd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!