az erdész kollégám azt mondja mindegy melyiket választjuk a kettő közül.
Gagyit nem érdemes venni ha van pénzed és tartósan szeretnéd használni(profi vagy félprofi szinten)
mindkettő megéri a pénzét.
nekem azért van stihl mert ebben a városban csak ilyen szakkereskedés van.én meg vagyok vele elégedve.
talán a husi olcsóbb egy árnyalattal de semmi rosszat nem hallottam még azokról sem
2010. márc. 18. 20:01
2/125 A kérdező kommentje:
Kösz a választ.
2010. márc. 19. 11:08
3/125 anonim válasza:
Nekem is Stihl van, lehet hogy valamivel drágább mint a Husqvarna és több benzint is eszik (azt mondják), de nekem ez volt szimpatikusabb, és a környezetemben is sokaknak ez van, és elég jol birják. A husqvarna-rol nem mondok vélemenyt mert még csak nem is vágtam vele. De ez a két legjobb márka, bár van aki a Dolmar-t jobnak tartja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.