Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lenne a saját országod?

Milyen lenne a saját országod?

Figyelt kérdés
Sok ilyet láttam már, de ott megvoltak adva hogy mit írj le.. Itt bármit leírhatsz az országodról, amit akarsz.

2015. okt. 25. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Először is miénk volt alapból.

Úgyhogy nem nekik kell megsértődni, hogy visszaköveteljük azt ami a miénk volt.

Ha a szomszéd ellopja a kocsidat hagyod vagy megpróbálod visszaszerezni? Persze vannak ilyen lúzerek, akik inkább hagynak mindent elveszni csak ne kelljen harcolni.

2015. nov. 8. 19:28
 12/17 anonim ***** válasza:

"Először is miénk volt alapból."

Nem, az avaroké volt, mi jöttünk ide, öltük halomra meg űztük ki őket.

Mit sazólnál, ha jönnének a leszármazottaik, hogy húzzunk a csipába mert ez az övék volt?

"Persze vannak ilyen lúzerek, akik inkább hagynak mindent elveszni csak ne kelljen harcolni."

Na akkor gondolkodjunk, ki a lúzer: hülyeséget csinálsz, a nagyok büntiből elvesznek tőled ezt-azt, de meg is hagynak ezt-azt. Erre te:

a) neki állsz arcoskodni meg ugrálni

b) beletörődsz és megpróbálod a legtöbbet kihozni az új helyzetből?

Nyilván az a) megoldást választod, minek eredményeképpen a nagyobbak, erősebbek úgy vágnának pofán, hogy hirtelen azt sem tudnád, kivel vagy - majd a biztonság kedvéért elveszik tőled azt is, amit meghagytak.

Persze lehet álmodozni, hogy a nagy magyar haccsereg leverte volna a komplett amerikai/francia/angol csapatokat, csak ezt ne nagyon hangoztasd mert hülyének néznek.

De ez itt elég offtopik, úgyhogy talán hanagolni kéne a gyerekes sirámaidat. Attól nem lesz jobb senkinek, hogy trianonos matricát ragasztasz a zsigulidra.

2015. nov. 8. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem aztán nem érdekel a nagy Magyarország.

Csak azt írtam, hogy én az ürge helyében nem hagynám, hogy elcsórják a fél országot. Akár jogosan, akár büntetésből.

Én aztán nem álltam volna le arcoskodni.

Orgyilkosokkal elintéztem volna a nagy vezetőket és családjaikat első lépésnek. Ezzel egy időben szövetséget kötöttem volna a környező ország elégedetlen és meghasonlott embereivel és orgyilkosnak képeztem volna ki őket és lényegében a saját nem jól tartott csicskái végezték volna el a piszkos munkát. A környező országokat a saját fajtája támadta volna meg és persze én.

Nyilván ha szemtől szemben támadnék az ellenség felszámolna. Mondjuk az is igaz... hogy én nem a segélyekkel meg azzal fáradoznék, hogy minden politikusnak meglegyen a huszadik autója és az ötvenedik luxusvillája.

Mi az hogy a kialakult helyzetből a legjobbat kihozni?

Az egész EU-ban nálunk a legalacsonyabb a fizetés, máshol meg az utcaseprő is jobban keres mint itt egy dolgozó ember.

Én csak azt mondtam, hogy nekem nem az lenen a tervem mint Orbánnak, hogy ellopták a fél országot kit izgat, barátkozzunk azokkal akik ezt tették. Rázzunk velük kezet meg minden. Ne szerezzük vissza a területünket inkább lopkodjunk az országunk lakosaitól és vegyünk luxus cuccokat. Ez egy jó terv. Amúgy nem hiszem, hogy csak Magyarország döntött rosszul a régi időkben. mert tudtommal nem Magyarország kezdett egy világháborút sem, úgyhogy más országnak járni az a csicska életmód ami a magyaroknak jutott.

2015. nov. 9. 08:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Mivel ez egy elképzelés, így teljesen mindegy hogy mit ír.. Viszont bár én hazaszeretőnek nevezem magam nem vagyok revizionista.
2015. nov. 9. 21:06
 15/17 Musk válasza:
100%

Az én országom egy királyság lenne.

Lenne egy király és egy miniszter. A miniszter irányítaná a parlamentet ahol törvényeket, szabályokat hoznának de a király uralkodna aki a fentiben említetteket el kellene hogy fogadja (Monarchia).

Terület körülbelül 50.000km2 lenne tehát egy viszonylag kisebb országról lenne szó 5 milliós népességgel. Jogi és vagyoni egyenlőségre törekednék. Ja meg nyilván a boldogságra is. Persze lennének gazdagabbak és szegényebbek de nem lennének hajléktalanok.

Természetesen én is megyékre osztanám el az országot. A zászlója fehér, zöld, fehér lenne aminek közepén egy piros bástya ál.

Katonaság körülbelül 200-500 ezer főböl álna amiből 50-100 ezer fő azonnal mozgósítható lenne.

Nagyjából ennyi lenne.

2020. márc. 9. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Ehhez képest egy hülye segfej vezeti az országot akit nyugodt szívvel mondhatunk köztörvényes bűnözőknek is.
2022. jan. 19. 12:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Visszaállítanám a sorkatonai szolgálatot. És a Magyar katonaság élére, és vele egyetemben kinevezném Fjotolf Hansen-t a magyar honvédség élére, és Fjotolf Hansen lenne a magyar honvédelmi miniszter.
2022. jan. 19. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!