Milyen lenne a saját országod?
Először is miénk volt alapból.
Úgyhogy nem nekik kell megsértődni, hogy visszaköveteljük azt ami a miénk volt.
Ha a szomszéd ellopja a kocsidat hagyod vagy megpróbálod visszaszerezni? Persze vannak ilyen lúzerek, akik inkább hagynak mindent elveszni csak ne kelljen harcolni.
"Először is miénk volt alapból."
Nem, az avaroké volt, mi jöttünk ide, öltük halomra meg űztük ki őket.
Mit sazólnál, ha jönnének a leszármazottaik, hogy húzzunk a csipába mert ez az övék volt?
"Persze vannak ilyen lúzerek, akik inkább hagynak mindent elveszni csak ne kelljen harcolni."
Na akkor gondolkodjunk, ki a lúzer: hülyeséget csinálsz, a nagyok büntiből elvesznek tőled ezt-azt, de meg is hagynak ezt-azt. Erre te:
a) neki állsz arcoskodni meg ugrálni
b) beletörődsz és megpróbálod a legtöbbet kihozni az új helyzetből?
Nyilván az a) megoldást választod, minek eredményeképpen a nagyobbak, erősebbek úgy vágnának pofán, hogy hirtelen azt sem tudnád, kivel vagy - majd a biztonság kedvéért elveszik tőled azt is, amit meghagytak.
Persze lehet álmodozni, hogy a nagy magyar haccsereg leverte volna a komplett amerikai/francia/angol csapatokat, csak ezt ne nagyon hangoztasd mert hülyének néznek.
De ez itt elég offtopik, úgyhogy talán hanagolni kéne a gyerekes sirámaidat. Attól nem lesz jobb senkinek, hogy trianonos matricát ragasztasz a zsigulidra.
Engem aztán nem érdekel a nagy Magyarország.
Csak azt írtam, hogy én az ürge helyében nem hagynám, hogy elcsórják a fél országot. Akár jogosan, akár büntetésből.
Én aztán nem álltam volna le arcoskodni.
Orgyilkosokkal elintéztem volna a nagy vezetőket és családjaikat első lépésnek. Ezzel egy időben szövetséget kötöttem volna a környező ország elégedetlen és meghasonlott embereivel és orgyilkosnak képeztem volna ki őket és lényegében a saját nem jól tartott csicskái végezték volna el a piszkos munkát. A környező országokat a saját fajtája támadta volna meg és persze én.
Nyilván ha szemtől szemben támadnék az ellenség felszámolna. Mondjuk az is igaz... hogy én nem a segélyekkel meg azzal fáradoznék, hogy minden politikusnak meglegyen a huszadik autója és az ötvenedik luxusvillája.
Mi az hogy a kialakult helyzetből a legjobbat kihozni?
Az egész EU-ban nálunk a legalacsonyabb a fizetés, máshol meg az utcaseprő is jobban keres mint itt egy dolgozó ember.
Én csak azt mondtam, hogy nekem nem az lenen a tervem mint Orbánnak, hogy ellopták a fél országot kit izgat, barátkozzunk azokkal akik ezt tették. Rázzunk velük kezet meg minden. Ne szerezzük vissza a területünket inkább lopkodjunk az országunk lakosaitól és vegyünk luxus cuccokat. Ez egy jó terv. Amúgy nem hiszem, hogy csak Magyarország döntött rosszul a régi időkben. mert tudtommal nem Magyarország kezdett egy világháborút sem, úgyhogy más országnak járni az a csicska életmód ami a magyaroknak jutott.
Az én országom egy királyság lenne.
Lenne egy király és egy miniszter. A miniszter irányítaná a parlamentet ahol törvényeket, szabályokat hoznának de a király uralkodna aki a fentiben említetteket el kellene hogy fogadja (Monarchia).
Terület körülbelül 50.000km2 lenne tehát egy viszonylag kisebb országról lenne szó 5 milliós népességgel. Jogi és vagyoni egyenlőségre törekednék. Ja meg nyilván a boldogságra is. Persze lennének gazdagabbak és szegényebbek de nem lennének hajléktalanok.
Természetesen én is megyékre osztanám el az országot. A zászlója fehér, zöld, fehér lenne aminek közepén egy piros bástya ál.
Katonaság körülbelül 200-500 ezer főböl álna amiből 50-100 ezer fő azonnal mozgósítható lenne.
Nagyjából ennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!