Ciki-e az anime 16 évesen?
Figyelt kérdés
Nem akarom a batátaimnak elmondani mert félek hogycsak kiröhögnének érte2015. okt. 18. 21:52
11/15 anonim válasza:
Én kb 17 évesen szerettem meg az animét majd a mangákat. Most 21 évesen is ugyanúgy nézem őket, mert imádom a sportosokat Emellett a komolyabb pszichológiai és véresebb történeteket. Amúgy a barátaim is tudják s nem tartanak kevsebbre emiatt sőt Kiderült, hogy van aki szintén imádja.
12/15 A kérdező kommentje:
Én azért maradnék az Inuyasha meg a One piece féléknél
2015. okt. 20. 15:45
13/15 anonim válasza:
Elfen Lied pont egy olyan anime ami azon túl, hogy túl hypolt teljesen felszínes.
Illetve sokan azt hiszik, hogy milyen tartalmas az elég ostoba történet, karakterek mögött, annak ellenére hogy mennyire üres és bugyuta.
14/15 Firedoom válasza:
Nem kell, hogy tetszen az Elfen Lied. Egyszeruen csak egy példának hoztam fel. Ennyi erőből írhattam volna Wolf's Raint vagy a Code Geasst. A mondanivalomban a pelda teljesen lényegtelen.
15/15 nami92 válasza:
Egyáltalán nem ciki. De ha ettől félsz, akkor szerintem nem kell az orrukra kötni, hogy szereted. Én se kötöttem az orrukra, hogy szeretemm a videojátékokat, de ettől még jókat szórakoztam otthon. A te döntésed.
Aki szerint pedig ciki, annak a psycho pass-t ajánlom a figyelmébe (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!