Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kell tennem hogy a disney...

Mit kell tennem hogy a disney cégnél legyen egy tv műsorom?

Figyelt kérdés

Sziasztok 13 éves vagyok és fiú vagyok Angliában élek és perfektül beszélek angolul.A nagy álmom az,hogy disney tv műsorom legyen és tudok színészkedni és énekelni és megvan a bátorságom ahoz,hogy színpadra álljak.

Mit kell tennem,hogy eljussak a disney cégig?

Mikor kezdjem el építeni a karrieremet?

2015. okt. 17. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező, szerintem ehhez a szakmához kell egy kicsi alázat. Ha ilyen nagyképű és flegma vagy, nem fognak kedvelni az emberek.
2015. okt. 30. 21:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Tudod kedves válaszadó ebben igazad van az utolsó két válaszom elég durva volt de te idegesítettél fel hogy beszólogattál és bocsáss meg de ha majd beszólásra van szükségem majd ki írom:

Nem szólnátok le hogy rosszul érezzem magam?

Szerintem én ilyet nem írtam ki és bennem van alázat mert ha nem lenne nem lettem volna kedves és nézd meg minden válaszadóval kedves vagyok hogy hogy veled nem?

Mert van rá okom és ha nem tudod hogy mi az akkor nézd vissza hogy mit írtál ki első válasznak.

2015. nov. 1. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!