Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek s szellemekben? Miért...

Hisztek s szellemekben? Miért igen / nem?

Figyelt kérdés
ha igen akkor van tapasztalatotok is ami alapján hisztek vagy csak mert egyre inkább divat? (nem egy épp a kételkedő időszakát élő tini kérdez)
2010. márc. 16. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, hiszek bennük.
2010. márc. 19. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Volt velem ilyen,egyszer néztem a tévét, a és a tévét tartó asztalról lógot 1 kábel. Néztem a tévét,és 1x csak az a kábel 90 fokos lendületett lebbent az én nézetemből jobbra. A másik dolog az volt hogy egszer be volt takarva a fejem, elfordultam az oldalamra, és mivel laminált parkettás a szobám ezért recsgett valamiért. É egyre hangsabban,egyre inkább felém közledve, olyan éjel 11 fele.
2010. márc. 19. 17:59
 13/13 anonim válasza:
Én igen mert volt egy elég kellemetlen élményem egyszer a haverokkal éppen tévéztünk amikor lekapcsolódott a villany gondoltuk biztos valamiért le kapcsolódott ok vissza kapcsoltuk aztán hirtelen eléggé hideg lett egy pillanatra de tényleg csak egy másodpercre aztán újra normális volt az idő megint ok gondoltuk befújt a szél aztán arra lettünk figyelmesek hogy kopogó hang közelít na itt már egy kicsit én furán éreztem magam hirtelen az egyik barátom elkezdet köhögni aztán végére már fuldokolt (szinte)utána végre újra levegőhöz jutott eléggé megvoltunk ijedve mind a 4en ezért inkább felmentünk ps2-vel játszani 1 fél órát játszottunk aztán én hazamentem mer elég kényelmetlenül éreztem magam (mintha állandóan nézett volna valaki és ez kikészített)
2010. márc. 19. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!