Hisztek s szellemekben? Miért igen / nem?
Volt a családban egy-két, sőt több furcsa eset, aztán már találtam olyan elméletet, ami hibátlannak tűnik.
Nem hit kérdése ez sem, hanem tapasztalat, kísérlet, magyarázat kérdése, jó esetben.
Nézz itt körül a gyakorin, pl. nagyon érdekes, amikor háziállatok látnak, morognak és követnek valamit(értsd szellemet), őket nem lehet azzal vádolni, hogy túl sok horrort néztek, vagy unatkoznak stb.
Azt hozzáteszem, hogy az idők kezdete óta MINDEN emberi civilizáció, kultúra, társadalom ismeri a szellemvilág különféle (apró-cseprő, de létező) megnyilvánulását, hatását. Ezek beépültek a művészetbe és a tudományos gondolkodásra is hatnak.
Ha most valaki kijelenti, hogy ilyen nincs és kész, az csak magáról állít ki bizonyítványt. Nekem 8.
Azért nem írok konkrétat, mert csak engem és a rokonaimat győzött meg, én sem hinnék a te nagyapádnak...
Kereshetsz a neten, a szakirodalomban vagy itt a gyakorin sok-sok konkrét esetet.
Hiszek bennük. Kicsi korom óta, és ha a Jóisten mondaná,hogy nincsenek,akkor sem hinném el. Konkrét dolog? Rengeteg volt/van, nem győzném leírni..egy-kettő belefér..szobámban ültem, bekapcsolt magától a hifi, elindította a 3. cd-t, azon a hetes számot..a szám címe az volt "idegen a közelben". Para..utána lekapcsolódott a villany..senki nem volt ott, és nem az égő ment ki, rendesen kattant a kapcsoló. Megint para..aztán jó is volt már..álltam az út szélén, át akartam menni. Persze kanyarban..okos..:D Senki nem volt a közelemben sem, és amikor le akartam lépni, mintha valami megfogta volna a kapucnimat, és hátrahúzott..ekkor suhant el egy kocsi, ha lelépek, elüt. Szóval nem csak ijesztő dolgok esnek meg velem. De volt több eset is, csak ezek maradtam meg leginkább bennem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!