Mit rajzoljak a netes legjobb barátnőmnek?
Szia! :) Attól függ, milyen rajzot akarsz. :) Legyen egyedi, különleges, vagy aranyos, egyszerű, cuki?
Szerintem két dolog esne nagyon jól neki:
- Ha amit szeret, kedvenc filmje, színésze, könyvéből rajzolsz, lerajzolod kedvenc bandáját. ( vagy esetleg csinálsz egy manga képregényt, filctollal, amiben mondjuk egyszerre szerepel a kedvenc színésze a kedvenc énekesével, vagy ilyesmi. :))
- Vagy: Ha a barátságotokra gondolsz, biztos eszedbe jutnak színek, vicces üzenetek, stb. Esetleg rajzolhatnál két lányt, mindketten egy laptop előtt ülnek, a körvonalaik filctollal vannak meghúzva, és legyenek azokkal a színekkel kiszínezve, amik eszedbe jutnak, ha barátságotokra gondolsz. :) ( szépen kidolgozva a színezés ) köréjük mehetnek részletek, nyomtatványok az üzenetekből. Telefonok, messengeres jelek, stb.
Szerintem ne másolj le semmit, mert annak így ajándéknak lehet, hogy nem lesz akkora értéke. :)
DE HA MINDENKÉPPEN másolni akarsz:
Könnyű, cuki:
Kedvenc énekesét ebben a stílusban: [link]
( de beíród, hogy Bill Kaulitz manga és kijön egy csomó tök jó rajz, annak a mintájára mondjuk lerajzolhatod éppen Taylor Swiftet, ha éppen őt szereti :) Nekem nagyon tetszenek Ezok a rajzok, érdemes megnézni és ötletet meríteni belőle! :) hA UTÁLOD A tOKIO hOTELT, AKKOR IS NÉZD MEG, NAGYON JÓK A RAJZOK, ARANYOSAK! :) )
Egyedi, különleges: Úgy semmikép nem lehet elnyerni az igazi "különleges hatást", ha másolsz. De itt van egy ötlet:
[link] Gyönyörű!
( beíród: colorful draw, kész csoda az összes kép!)
Ha tényleg szeretnél neki rajzolni, akkor itt van a kezdő lökés : ha megnézted ezeket az oldalakat, lehetetlen, hogy ne ragadj egyszerre ceruzát, és ne agyaljon az agyat, hogy mit hova, milyen milyen színű legyen, stb. :)
Remélem, tudtam segíteni! :)
kügy el neki engem én jott teszek neki :)))))))
remélem tutam segiteni:))))))))))))
77/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!