Ha mások attól lesznek sikeresek, hogy elidegenítik maguktól az embereket és a családjukat, akkor én miért nem vagyok/leszek sikeres?
Figyelt kérdés
Igaz még csak 16 vagyok, de ez már mind megtörtént, mégis egy senki vagyok és az is maradok.2010. márc. 15. 23:29
1/5 anonim válasza:
Olyan butaságot irtál, ezt még te sem gondoltad komolyan. Légy talpraesett, légy boldog tini, és légy önmagad. Önmagad add, ne a tapasztalatokat vizsgálgasd, hogy mások milyenek, mit tettek és mit nem céljaik eléréséért. Tanulj, és szeresd a szüleidet, alkalmazkodjál te is. Most rosz korban van, amikor az ember azt sem tudja merre is lépjen. Szedd össze magadat, és igenis lesz belőled valaki! Sok sikert hozzá!
2/5 A kérdező kommentje:
Olyan, hogy önmagam nem létezik. Nincs behatárolható személyiségem, mindig másmilyen vagyok, tehát nem tudom adni önmagam.
2010. márc. 15. 23:48
3/5 anonim válasza:
Azért, mert ez csak a sikerhez vezető út egyik fele.
Ha megnézed az álláshirdetéseket, mindben azt írják, hogy az ideális jelölt nyitott, barátságos személyiség, szeret csapatban dolgozni, ugyanakkor önállóan gondolkodik, viseli a felelősséget a döntéseiért.
Szóval nem elég csak elidegenítened az embereket, de az is kell, hogy egyúttal szeressenek is, és te legyél a társaság központja.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg biztos, hogy semmire sem viszem, mivel bunkó vagyok.
2010. márc. 16. 15:37
5/5 anonim válasza:
Hát ez tényleg egy hatalmas hülyeség... Kinek van szüksége egy bunkóra? Te bemennél egy vendéglőbe, ahol mogorva a pincér? Vagy fogadnál olyan ügyvédet, aki egy tuskó? Mondjuk a válaszaid alapján lehet... Ha már beismerted, hogy bunkó vagy, akkor miért nem próbálsz meg ezen változtatni? Ez lenne a könnyebb út...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!